Gå til innhold
  • Bli medlem

Kim Rune Thaule

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kim Rune Thaule

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Vi er 4 stykker som først tenkte å reise til Canada. Etter mye sjekking finner vi ut at Alaska tilbyr mer alt i et. Med fjell fiske osv. I tilegg var Bush fly atskillig billigere i AK. Kanoer var dyrt å leie begge plasser. Så vi velger å ta med egne ally kanoer. Er det noen som har erfaring med å sende disse med post før avreise, er det billigere en å ha ekstra bagasje på flyet? Ellers begynner det meste av turen å bli snøret sammen nå.
  2. Vi er 4 stykker som først tenkte å reise til Canada. Etter mye sjekking finner vi ut at Alaska tilbyr mer alt i et. Med fjell fiske osv. I tilegg var Bush fly atskillig billigere i AK. Kanoer var dyrt å leie begge plasser. Så vi velger å ta med egne ally kanoer. Er det noen som har erfaring med å sende disse med post før avreise, er det billigere en å ha ekstra bagasje på flyet? Ellers begynner det meste av turen å bli snøret sammen nå.
  3. Hei, vi er 3stk som skal til Canada august 2021. Vi er erfarene turfolk men ikke så erfarene i Canada. Planen er å fly til yelowknife og videre derfra ut på tundraen. Er det noen her som har noen gode tips til fly selskap (Bush fly) Er det best å leie kano der nede? Hvordan får man med seg våpen inn i Canada? Og sist men ikke minst, vil noen være av med slukvalget sitt til en sånn tur.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.