Gå til innhold
 • Bli medlem

PerEivind

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om PerEivind

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Alt går... Men er det skareføre som rundt påsketider i fjor så ville jeg fjellski, gjerne med stålkant, med mere solide og stabile støvler. Og feller.
 2. Jeg har Finnmark 54 med BC Magnum, kjøpte Magnum siden den var på tilbud da jeg handla. Ingen problem, bare å kjøre på.
 3. Jeg var i nordenden av Femundsmarka 5 dager forrige uke. Det var bra med snø, men går helt fint å gå med ski og pulk. Jeg hadde med 2 hunder, de måtte dog ha hjelp til å dra pulken uttafor sporet. Jeg parkerte ved Håsjømyra, på høyre side av veien ved noen jorder, der var det god plass. Så fulte jeg scootersporet på andre sida av veien innover mot Feragshågen, og fulgte scootersporet til høyre. Er begrensa med spor, men noe finner man ned mot Langen, usikker på åssen det er videre derfra. Nå har vel mildværet nådd Femundsmarka også, så snøen vil nok pakke seg noe mer de neste dagene...
 4. Tenkte jeg kanskje skulle rote meg borti samme området i jula også. Aldri vært i Femundsmarka før, så det blir stas! Drar dit i morra, blir ca 1 uke. Ski, pulk og 2 hunder. God tur!
 5. Blefjell for et par uker siden. Hadde gjort seg med sånt vær på turen litt lenger nord neste uke også... Tatt med Canon 7D Mk II med Sigma 10 mm fisheye.
 6. Har gått på truger ( og ski ), med og uten pulk, på Stølefjell, litt øst for Styggemann på Skrim. Der har de ofte kjørt scooter uten å sette spor ( løypa ligger på skisporet.no ). Har parkert på parkeringa til Ivarsbu ved Lille Stølevann, kjører opp fra Passebekk. Kjempefint område både for tur og telt
 7. På ski bruer jeg klatresele fra Petzl. Ikke prøvd noen spesifikke hundebelter som føles bedre enn den. Jeg bruker ikke kjørestrikk, men line. 6 mm hulflettet tau, samme baklina som jeg bruker på sprintsleden. 2,5 meter så har du litt å gå på. Ene ( har to alaska husky ) hunden min hater å gå med strikk og trekker ujevnt og dårlig med det, men trekker som en drøm med line. Er vel ingen fasit ang. line og strikk Husk ski uten stålkant, så slipper du å kutte av beina på bikkja. Hurtig avkobling, som du nevner, høres ut som en dårig idé i mine ører. Å slippe bikkja løs, i løype hvor det kan
 8. Ja, dagene er korte på den tida av året. På den andre sida så kan det bli bra fotoforhold hvis været er bra, og nordlyset titter fram, for oss som driver litt med foto... Jeg har ikke planer om å gå så fryktelig langt hver dag, men ha det kos på ferie.
 9. Kjøpte Åsnes Finnmark med BC Magnum og Crispy Svalbard sist vinter. Kjempefornøyd! Brukt de i mye løssnø til skare. Perfekt ski om man har med hund.
 10. Takk for godt svar! Det var Simskardet jeg hadde sett meg ut, utover det ingen spesiell plan foreløpig. Skjønner altså at det kan være et sjansespill mtp. vær, så det bør vel vurderes om det er noe poeng å dra så langt Hvis ikke jeg vil være blandt de "spesielt intresserte", da... Haha.
 11. Var i Pasvik i sommer, helt rått! Og dit skal jeg på vinteren, men det blir nok ikke før neste vinter. Er "et stykke" å komme seg dit, litt mas å reise på fly med 2 hunder, pulk, ski++...
 12. Jepp, nødt til å ha noen alternativer uansett. Femunden er med på alternativslista. Gausdal Vestfjell veit jeg ingenting om, så det burde jeg kanskje sjekke ut. Takk!
 13. Mest fordi det var gøy, lagde ei plate i carbonfiber. 3D-printa holder for gassboks / fuelflaske.
 14. Her er det sikkert noen som kan svare; Erfaringsmessig, hvordan er forholda for skitur i Børgefjell rundt juletider, bortsett fra at det er korte dager? Jeg vurderer å gjøre ønsket om telt-jul til en realitet i år, og når jeg først skal gjøre det så frister det å dra et stykke hjemmefra, i nordlig retning. Men ikke for enhver pris. Jeg har nesten 1000 km til Børgefjell, så da tenkte jeg å høre om hvordan det pleier å være der i de tider. Er det noen vits å legge turen dit i slutten av desember? Kommer til å dra med ski, pulk og 2 alaska husky hunder. På forhånd takk for info, og evt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.