Gå til innhold

MarkusH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MarkusH

Nylige profilbesøk

159 profilvisninger
 1. Sikkert det lureste, men har dessverre ingen butikker i nærområdet jeg kan prøve hos.
 2. Har vært litt på utkikk etter et par nye m-77 som skal gås inn før opptak hos forsvaret. Har lest at de i grunnen skal være litt store i størrelsen, og at størrelsen på sålen kan være tilsvarende hakket under. Bruker vanligvis skostørrelse 43, men er litt skeptisk hvis jeg kjøper et par i størrelse 42 og det blir for lite, selv om de vil utvides. Har hørt at flere anbefaler å gå ett par hakk opp i størrelsen, slik at de kan brukes om vinteren, men skjønner ikke helt at dette kan være lurt hvis de i utgangspunktet skal være store i størrelsen. Har noen erfaring med m-77, og ville dere anbefalt å bare bruke dem i samme skostørrelse som man bruker til vanlig?
 3. Tusen takk for alle svar! Endte med å kjøpe en Osprey Atmos AG65. Har ikke planer om å jogge så mye med sekken, men synes sekken så veldig grei ut med tanke på størrelsen. Er nok laget for langturer, men sekken ser heller ikke altfor stor ut til å brukes på kortere turer. Er nok mye greiere å ha en litt stor sekk som sitter bedre, enn å ha en liten tung som blir vond å ha på ryggen. Leste mange positive tilbakemeldinger om at sekken skulle sitte veldig godt, så endte til slutt opp med å kjøpe rimelig på finn.
 4. Hvordan vil det være å fylle Osprey sekken med 12-15kg? Vil i hovedsak bli brukt til jogging fra 10-20km. Tenker å kjøpe en større tursekk i tillegg som jeg kan bruke til langturer.
 5. Takk, skal vurdere å kjøpe en slik Norrøna Recon Pack. Har også sett på "Jegersekken" fra forsvaret tilsvarende denne: http://www.cato-ringstad.no/contents/no/d4.html Tenkte å ha en litt mindre sekk i tillegg som kan brukes til joggeturer, fra 10-20 km, men må ikke være for stor heller.
 6. Skal søke fallskjermjeger om ett par år, etter læretiden. Ser at det er en test som går ut på å løpe 7km med 22kg sekk. Tenkte derfor det vil kanskje være lurt å bli vant med å kunne holde et høyt tempo med litt vekt i sekken, kanskje rundt 12kg. Merker det er en stor overgang fra å gå med sekk, til å jogge med sekk. Men det beste er kanskje å gå mange lange turer i fjellet med tung, men ikke ikke altfor tung sekk.
 7. Ønsker å finne en sekk som er godt egnet til jogging og løping. Sekken må tåle rundt 15-20kg. Skal brukes til å trene opp til opptak i forsvaret. Har dere noen anbefalinger av sekk som rommer 20-30l, som kan brukes til vekttrening og løping?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.