Gå til innhold
  • Bli medlem

OMikal

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av OMikal

  1. Hei! Det stemmer at jeg kjøpte dette på tilbudet nå. Valgte i hovedsak Exped pga de opphøyde kantene på siden da jeg har en tendens til å rulle av liggeunderlaget. Tanken var å bruke dette med pulk til påsketurer i kombinasjon med skumunderlag, men jeg ble noe skeptisk når jeg mottok underlaget og så dunen blir så dårlig fordelt. Får prøve dette litt til høsten før jeg tar det med på vinteren.
  2. Hei. Har nettopp fått et liggeunderlag av typen Exped Downmat 5 Lite LW i posten. Når jeg pumpet dette opp for første gang kunne jeg tydelig se at all dunen flyttet seg rundt i liggeunderlaget. Hvis jeg holdt underlaget opp mot lyset kunne jeg se at all dunen ramlet ned til fotenden mens resten av underlaget var tilsynelatende bare luft. Er dette normalt? Har lagt liggeunderlaget i boden med ventilen åpen en så lenge.
  3. I dag fikk den kjørt seg litt på en liten utflukt. Hadde med en Omnilite som backup da jeg enda ikke er sikker på tilstanden til 111’ern, men den ble det ikke behov for.
  4. Takk for info Vet du hva som var problemet med disse brennerne? Leser i linken ovenfor at de var av generelt dårligere kvalitet og at de ble produsert i portugal.
  5. Hei! Er det noen som kan si noe om hvilken type Optimus 111 jeg har fått tak i? Den har ikke blitt brukt på mange år. Brant litt ujevnt og gult når jeg fyrte den i gang. Trenger nok en liten overhaling.
  6. 15 år gammelt Helsport Isfjell 2 Camp. Tatt i bruk for første gang i 2017 Pålitelig og relativt(alder tatt i betraktning) lett 4 sesongers telt. Her er stormklaffene pakket på innsiden.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.