Gå til innhold
  • Bli medlem

martin84

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av martin84

  1. Spiste Sterk Pasta (Rigatone) i helgen. Bortsett fra at pastaen var litt "blaut" var smaken veldig god og retten ble skikkelig varm. Men jeg synes for det første at 89 kroner for en middag er alt for dyrt og for det andre at produktet veier for mye til å være et alternativ på noe annet enn en dagstur. Eventuelt kan man ha det i bakhånd som nødrasjon. Til sitt bruk er det et bra produkt.

  2. Vi tenkte å gå en tur med utgangspunkt i Bergsdalen, opp til Skarvavatnet, Oddmunddalsvatnet og der i området. Er det noen som vet om det er bart? Og har isen gått i det området? Det er ca 500 - 800 meter over havet.

    Hilsen Martin

  3. Vi gikk den omtalte turen fra lørdag til søndag, men hadde heldigvis bare sko på beina - var ingenting som minnet om skiføre og i Romarheimsdalen var det full sommer. Har du sett feil eller? :)

    Martin

  4. Er det noen som vet om det er forhold for å gå til fots fra Romarheim til Kalvedalshytta og videre til Andvik? Lurer på om det er mye snø i området, eventuelt så mye at man kan gå på ski?

  5. Takk for svar, begge to. Vil gjerne ha en fersk snørapport, planlegger turen muligens helt seint i mai. Tenkte som så at det har vært mye snø i fjellet i år, men kjenner ikke de lokale forholdene. Men har forstått det sånn at man gjerne må bære skiene opp til ca 600 meter uansett der oppe.

    M

  6. Noen som har vært på Skåla i det siste og har noen snørapporter å komme med? Lurer på om noen tør gjøre en kvalifisert gjetning på hvor lenge sesongen varer uten at man må tasse på beina alt for langt. Er det skredfare? Og rent praktisk: Buss fra Bergen om morgenen, gå opp til tårnet for å overnatte der, det er grei plan for én dag?

  7. Har tenkt på Alpene i vinter, er det noen som har spesielt gode steder å anbefale? Blir en del kjøring i løyper, men vil veldig gjerne ha gode offpistmuligheter. Har tenkt som følger: Fly til München (lenge leve tyske bilutleiefirmaer), for så å kjøre til enten Østerrike eller Sveits. Har selvfølgelig hørt om et utall av vinterdestinasjoner der nede, men er det noen som har gode (og ikke minst dårlige) erfaringer å vise til? F.eks. om man bør gå for de O'store stedene som Davos etc, eller om det heller er en joker å gå for de litt mindre stedene. Bare å ødsle av erfaringene sine her :roll:

  8. Hvilke rutiner har dere for vask/puss av Omnifuel mellom hver bruk? Pumpen er f.eks. full av tennveske (eller annet drivstoff) når den tas ut av flaska, og i flaska blir det drivstoffrester. Er det bare snakk om å bruke en pusseklut, eventuelt med litt rødsprit på? Dumt å få drivstoffrester over det hele :)

    Er det så å forstå at pumpa kan sitte i flaska når den ligger i sekken? Så slipper man å demontere (og dermed tørke av drivstoff) mellom hvert måltid eller forflytning. Er nokså fersk med brenner, fint om noen har gode tips og/eller rutiner.

    M

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.