Gå til innhold
  • Bli medlem

Nicolai Strand

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Nicolai Strand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Vet at det har blitt skrevet noe om tretjære på forumet før, men jeg synes ikke at prosessen ble besvart detaljert nok og jeg sitter igjen med noen spørsmål. Har ikke lyst til å begynne å påføre tjæra på sålen før jeg er sikker på hva jeg driver med. kjøpte forresten biltema sin tretjære Her er det jeg lurer på: 1: Hvor stor varme skal man ha på jernet mens man varmer tretjæra inn? 2: Når etter at man har varmet inn tretjæra skal man tørke av tjæra, og hva skal man bruke for å tørke av tjæra? 3: Skal man tørke av mens det enda er varmt eller vente litt til det avkjøles? 4: Skal man gjøre noe mer etter at man har tørket av overflødig tretjære? Skal man skrape av noe med en sikle etter ha tørket det av? Det jeg er ute etter er kort og greit en litt mer detaljert beskrivelse av hele prosessen. Takk for svar på forhånd!
  2. Hei! Jeg lurer på om det er planter eller røtter i Norge som gir deg karbohydrater i en overlevelses situasjon. Det er ønskelig at det finnes masse av de eller er vanlige planter i Norge, ellers blir det muligens litt vanskelig å finne dem for en uerfaren sanker som meg. Det er i en furu/bjørke skog ved havet jeg skal lete etter plantene eller røttene. Takk for svar på forhånd!
  3. Vet det er lagt ut i forumet før men føler ikke det jeg er ute etter har blitt besvart. En parka til vinterbruk. Har ikke tenkt å bruke så veldig mye på parkaen da jeg har nien andre store innkjøp i tilleg, så prislimiten blir på 3500kr. Har foreløpig vurdert disse: fxr svalbard parka Helly hansen svalbard parka: https://www.hellyhansen.com/no_no/svalbard-parka-53150?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIm--xjNTm5AIVCKqaCh205QJFEAAYASAAEgIYV_D_BwE Didrikdons Reidar parka: https://www.didriksonsshop.no/produkt/didriksons-reidar-vinterparka-herre/ Skal bruke de i Røros kommune vinterstid. Hvilken ville dere ha gått for? Har dere evt en annen varmere ish samme prisklasse ikke over 3500kr. Takk for svar på forhånd!
  4. Hei! Det kan godt hende at teltet spesifikt har blitt besvart før! Men jeg skriver no en gang om dette. Holder fjellheimen pro om vinteren. Tåler den storm, liten storm eller sterk kuling, med andre ord hva er bristepunktet? Har noen erfaringer med teltet. Har hørt eneste forskjellen mellom ekstremutgaven og pro er stormmattene. Går det ikke an å bare legge snø rundt og litt oppover teltveggen? Takk for svar på forhånd!
  5. Hei! E fra Trøndelag sjølv, men vet ikke helt hva den mest øde/avsidesliggende plassen er! Finnes det plasser i Trøndelag der man kan gå i flere dager eller til og med uker uten å se tegn til sivilisasjon? Takk for svar på forhånd!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.