Gå til innhold

kln66

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kln66

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. kln66

  Ut.no

  Forresten tror jeg ikke du har valgt riktig kart. Canada Topo er tilgjengelig i gratisversjonen av Gaia, og der vises da vitterlig vann.
 2. kln66

  Ut.no

  Alternativet da er å gå for betalversjonen. Da får du flere kart å velge mellom, f.eks. Backroad Mapbooks Canada. Hvis du går for premiumversjonen (koster $36 pr år), så kan du dessuten legge flere ulike kart oppå hverandre, og vha en slider kan du velge hvor synlig hvert lag skal være. Jeg bruker det en del ettersom Kartverkets kart ikke alltid er helt oppdatert på stier. Da legger jeg Opencyclemap oppå og gjør det halvgjennomsiktig.
 3. kln66

  Ut.no

  Du kan bruke Gaia GPS. De har app for iOS og Android, samt en webversjon (https://www.gaiagps.com/). Du kan lage ruter i webversjonen og disse synk'es automatisk til mobilappen (hvis du er registrert). Ruteplanleggeren har også en ganske bra "snap-to-path"-funksjon (dog litt avhengig av kartgrunnlaget). I gratisversjonen er kartutvalget litt begrenset, med bare ett kart for Canada ("Canada topo" fra NRCAN). I betalingsversjonene er det derimot et stort utvalg, med 28 ulike kartlag for Canada.
 4. Jeg ser Hekta på tur snakker varmt om disse fjellstøvlene i sin "ambassadør-test". Er det noen her som har erfaring med dem? Hvis de er så bra som det påstås, så må det jo være mye støvler for penga
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.