Gå til innhold
  • Bli medlem

juanerik

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av juanerik

  1. Da har jeg fått prøvd brenneren med ny flammespreder, dysenål og dyse. Men fortsatt samme feil! Nå vil brenneren ikke antenne i det hele tatt? Gassen slukker bare flammen fra lighteren. Det virker som det kommer luft inn? Men hvordan kan dette være mulig..? Noen som har tips?
  2. Takk for svar @dsk! Jeg har rensa nåla og dysa ganske godt. Men kan prøve igjen. Ellers har jeg fått tak i en ny flammespreder. Den kommer til helga. Så blir spennende å se. Er ganske fornøyd med brenneren, men kjedelig hvis den nå begynner å bli ustabil spesielt når vinteren kommer. noen som vet om det går an å få tak i andre dyser til polarisen? Litt av greia med denne er jo at du skal slippe å skifte dyse, men kanskje en dyse som er designet til gass kan hjelpe…?
  3. Hei, Har litt trøbbel med optimus polarisen min. Den har funka fint i 5 år, men nå tuller den veldig på gass. Har ikke prøvd den på fuel det siste året da jeg har brukt andre. Jeg har prøvd å lest meg opp på forskjellige tråder på forumet på hva som kan være problemet, men finner ikke ut av det. Jeg legger ved en film, dessverre litt stor fil, men håper på det funker. Problemet er at gassen vil sjeldent antenne, jeg må bruke lighter. Den "hoster" veldig på gass og det ser ut som gassen kun pulserer ut og det kommer mye gass ut selv på lav regulering. Etter et par minutter så slukker den. Noen som har tanker på hva dette kan være? Flammesprederen har bøyd seg litt, så kanskje det er bare det? Jeg har skjønt at polarisen er best på fuel. Syns fortsatt det er veldig rart at gassen ikke antenner og at den er så ujevn som den er på gass nå. Noen ganger når jeg prøver å antenne med fyrstikk, så slukker fyrstikken bare. Kanskje det kommer luft inn? vet ikke.. I filmen er flammesprederen litt feil satt på, da det ene beinet er satt inn i det lille hullet på brennerkappa, men har testet den når alle bein sitter på rundt. Fortsatt samme problem. Dette har jeg gjort: Renset brenselslange, tatt ut spindel og renset den. renset nål og dyse. Renset hele systemet. Sjekket o ringer. Prøvd å bøyd på flammesprederen så godt jeg kan Takk for hjelp 26d84e2a5c814e2aacc50e1f7a8dff13.MP4
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.