Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjellesau

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  101
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Bjellesau vant dagen sist 18. november

Bjellesau hadde mest likt innhold!

Om Bjellesau

Nylige profilbesøk

1 205 profilvisninger
 1. Selvstående kuppel med en tung stein i bardunene.....
 2. Fine strandbilder, John. Fikk lyst til å slå opp telt på stranden der....
 3. Jeg tror det teltet som testes er sydvang skaring 2 ultralight med silikonisert nylon duk til kr 2924 på outnorth. Teltet som trådstarter linket til har 75d polyester duk og er en kilo tyngre.
 4. Vaude space seamless 1-2. Dette skal erstatte Helsport ringstind superlight 2 som jeg akkurat solgte. Solotelt. 1590 gram og god romfølelse. Dette kan slås opp med yttertelt og innertelt sammen, men kan også settes opp med innertelt først, eller bare benytte innerteltet på varme dager. Sømmene i duken er sveiset sammen istedenfor tradisjonell sying med nål og tråd. Ser lovende ut etter oppsett i stua. Kjøpt med rabattkode hos outnorth til 6200.
 5. Godt poeng med at kikkerten må være tilgjengelig. Kan godt forestille meg at den aldri kommer ut av sekken om den blir pakket ned der. Og skarpsnipa er som kjent lynrask... 😉 Hvilken kikkert har du som bare er 260 gram?
 6. Fin og stemningsfull den kirkegården ved havet.
 7. Ja, kikkert har jeg vurdert i 2 år nå. Har en som er alt for stor og tung til å bli med i sekken. Hadde vært trivelig å oppleve skarpsnipa sin parringsdans på nært hold. Men så er det de ekstra grammen da..... 🤔
 8. Når leiren er etablert tar jeg ofte små oppdagelsesturer i nærheten og tar litt bilder. Ellers har jeg med et ark fra et kryssordhefte. Foretrekker det foran lesing. Føler også litt skam ved nettsurfing. Prøver å la det høre hverdagen til. Men podcast eller lydbok før en slumrer inn er fint. Spesielt nå på høsten. Det blir tidlig mørkt og jeg greier å sove klokka 19:00.
 9. Hyggelig at du liker bildene, Snorre. De er kun tatt med mobilkamera på Huawei P20 pro. Jeg betrakter ikke meg selv som en god fotograf, men satser solid på kvantitet. Ser jeg en stilig stein, tar jeg gjerne 15 bilder av den. Tanken er at i alle fall ett av de blir bra😆. Blir ofte bra bilder i spektakulær natur i fint lys. Se gjerne på tur rapporten min fra Island, Kerlingarfjöll. Der var det bare å fyre fra hofta...
 10. Omkring høstferien får vi en overgangstid i fjellet. Den første snøen kan falle på vidda og nettene blir markant kjøligere. Ofte blir den planlagte fjellturen ikke så fristende lenger. Frysing i minimalistiske 3-sesongs poser overlater jeg til andre. I høstferien ble det istedet solotur på kyststi med start i Larvik og avslutning på Helgeroa, der det er bussforbindelse tilbake til Larvik 3 dager og 36 km målt etter skiltposter. Jeg har pakket min 40 liter Boreas buttermilk, og slanket den ned til 8,5 kg. Dette er inkludert litt mat, men på denne turen benytter jeg også muligheten ti
 11. Om det er til Allak 2, er min mening at takhøyden er for lav til å ha noe glede av loft. Med mine 180 cm og Exped 7 cm er takhøyden på teltet akkurat på grensen.
 12. Hvordan fungerte støvlene? Har vurdert å prøve tradisjonelle lærstøvler uten goretex ved neste sko innkjøp.
 13. Eller ringe, slik jeg gjorde. Helt håpløst. Gikk over til garmin in reach mini. Gode nettsider der du kan sette abonnement på pause med et klikk.
 14. Ypperlig telt til snille turer. God plass til 2. Brukte teltet i 2 år. Men litt tungt: på min vekt var totalvekten rett over 3 kg, mot 2580 oppgitt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.