Gå til innhold
  • Bli medlem

Wannebeeflyfishingpro

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Wannebeeflyfishingpro

  1. Jeg har planer om å pakke allyen og dra fra Valldalsvatnet førstkommende onsdag. Skal kose meg i området i rundt 30 dager med endestasjon ved Mogen. Men, er det noen som vet om Holmavatnet er isfritt eller mulig å padle denne uken?? Har hørt at dette vannet er der isen går sist på vidda. Ellers mye snø i området? Myggsesongen er vel også igang? Kommer akkurat fra 10 dager i Femundsmarka og må si at der var det mygg i full blomstring! Har også veldig lyst å høre fra noen med fiske erfaring fra området om hva som er et "must" å ha med seg i skrinet! Setter veldig pris på tilbakemeldinger!
  2. Takker for mange gode svar og tips her. Det er ingen tvil om at jeg nok må tenke litt mer variasjon i kosten enn det jeg tidligere hadde planlagt. Tror en vil være ganske lei kun ris etter 30 dager.!! Jeg har prøvd meg hjemme på brød bakingen og er veldig fornøyd med resultatet. Det tar heller ikke mye plass og vekten er helt grei. Så tilbake til det jeg synes virker vanskelig. Hvordan posisjonere ut maten? Du nevner pakk poser (vantette), vil det være hensiktsmessig å ha dagsrasjoner eller "lærer" en seg hva som er 150 gram? Noia for å gå tom etter 25 dager... Jeg ser også for meg at det vil være greit å ha en "frokost-, middags og kveldspose" for å ikke måtte pakke opp alt til stadighet. Videre ha en egen plass for digg, krydder, kaffe ol. Erfaringer her? Takker så langt!
  3. Heisann og jippijabbadu! Har fått innvilget fra høyeste hold (sparken fra jobben og tillatesle fra kona) en kano tur hele juli i sommer 08. Jeg er godt igang med planleggingen og er veldig opptatt av vekt. Turen innebærer blant annet en 15 km bæring (i to omganger (altså 45 km totalt) helt i starten). Jeg må være selvforsynt med mat på hele turen. Fisket skal være fantastisk godt i området (skriver en ny tråd om råd og vink på rutetips siden) og lurer på om noen har erfaringer på hva som er mest hensiktsmessig å pakke av mat på en slik tur. 4 viktige punkter: * Lav vekt * Kombineres med fisk * Lett å oppbevare (plasseffektivt) * Næringsrikt Det som jeg har lagt frem allerede:) er salt og kaffe, ellers er jeg meget åpen for forslag. Jeg har tenkt at ris (hvor mye må en regne pr dag (i gram) på ris?) er et naturlig valg. Men det finnes kanskje noe bedre. Forslag til hvordan en skal pakke det mottas også med takk! Vil det feks være smart å laget 30 dagsrasjoner? Frokost har jeg tenkt å ta med meg havregryn. Noe kjedelig men bør være en god start på dagen. Gleder meg til å motta synspunkter på denne tråden!!
  4. Ble advart mot Moskusen i området som til tider var aggresiv, er det noen som har erfaringer med møter med flokken fra Dovre som er kommet til Rogen området. Er det feks fare for å våkne i leiren, krype ut av teltet og se hele familien "moskus" kose seg med fiskerester rundt leirbålet??? Eller er de redd mennesker som bjørnen? Vestlending og har ingen erfaring med denne arten. Finnes det forhåndsregler (fått med meg såpass at en ikke skal oppsøke dem hvis en oppdager de fra avstand).
  5. Fant en int. link her som viser i bilder litt av rundt turen. Gleder meg ikke mindre etter å ha sett dette!! http://www.mariusr.com/index.php?c=19&kat=Fotoalbum&paaid=4&papage=all
  6. Heisann! Vi er en gjeng på tre som skal samme turen i midten av juni. Eneste forskjellen er at vi har tenkt oss innom revsjø og dra til Roasten derfra. Blir litt overrasket over tidsapspektet som blir skissert her. Men vi har tabbet oss ut på overmot tidligere:)! Når er dere har tenkt dere ut? Er redd 13-23 juni er litt i tidligste laget iforhold til fisking.. ???
  7. Hei godt folk! Vi er en god gjeng på to som skal ha noen dager i telt og gå passe behagelige skiturer innover fra "trekk-toppen" på Hafjell denne helgen. Så er spr: er det noe poeng å dra med seg isborren og store forhåpninger i dette området. Er fullstendig grønn i forhold til vannnene her og det jeg har prøvd å finne av tilgjengelig informasjon tilsier at det kan være greit å legge den hjemme.?? Takker for all hjelp, gjerne også en god skirute som på best mulig måte holder oss borte fra folk..
  8. Fantastisk! Takker. Fredningstid, varer nå helt til 1 mai? Og avstanden er 100 m til bekk og elver?
  9. Som vestlending og "ny" i byen er jeg på jakt etter gode steder for sjø-ørret fiske i Oslo og omeng... Har mange "hemmelige" plasser langs vestlandet men foreløpig ikke funnet egnede steder i Oslo. Noen som har forslag?? Takker for alle innspill og holder ingen ansvarlig
  10. Vi måtte snu litt på flisa da vi fikk vite om fiske stoppen. Snakket med Femund canoe c(h)amp som sa at siste kast bør skje 23:59, 14/09.
  11. Takker! Det ser ut som alle google søk ender på den siden når en leter etter "Femunden-stoff". Du får gi meg en tilbakemelding på hvordan det gikk med dere! God tur! PS: relativt laber tilbakemelding her, men har leitet litt i arkivet og funnet mange gode innlegg fra EAA!
  12. Hallo godtfolk! Vi er en gjeng på 3 som er førstereis på kanotur i Femunden og lurer på om noen har noen erfaringer på "fiske-bettet" ved Isternen og vann/utløp deromkring? Vi sverger til ørret og har vel ca 4-5 dager til disp. Lurer også på hva temperaturen kan synke ned mot om natta på denne tiden (7-11 sep). Setter veldig pris på alle kommentarer og tips!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.