Gå til innhold
 • Bli medlem

Shaleyshale

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shaleyshale

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Tenker ei lita helgetur i Nordmarka nå i vinter. Noen som har erfaring med randoski framfor fjellski på korte turer med telt? Har forholdsvis lette rando ski og sko så tenkte at de var lettere å ferdes med i tildels ulendt skogsterreng. Personlig har jeg dårlig erfaring med fjellski og ulendt skogsterreng da jeg har hilst på noen trær igjennom åra. Noen erfaringer?
 2. Hehe, sant. Savner jo Pasvik, så jeg får bruke det som unnskylding for å dra tilbake.
 3. Takk for svar Ja, var litt frykta. Er kanskje ikke ideelt å forsøke å lufte ut fra en -11 comf. på sommeren. Jau, da blir det fort to stk. soveposer Ser for meg en comf. 0 (limit -5 elns) til sommerbruk. Aner ikke hva sommerposen fra forsvaret er ratet for (finner det ikke på merket sin nettside eller i posen), så om du har noen tips der, så fyr gjerne løs.
 4. Hei, Noen som har noen tanker/erfaringer med å kjøpe en sovepose for "helårs" bruk? Har sett folk snakke om tresesongers poser som snuser på -10 til -15 grader Comf., men hvordan er det å bruke sånne soveposer på de varmere dagene om sommeren? Løsninga kunne jo selvfølgelig være å kjøpe to separate, men foretrekker å ha så lite ting liggende som mulig. Fram til nå har jeg benytta meg av et soveposesett fra Forsvaret (en sommer + en vinterpose) som kan benyttes sammen, men pga. "vinterdelen" er tung og klumpete har løsninga vært sommerposen + X-antall klesplagg for å tilpasse tempe
 5. Takk! Da trur jeg det ikke er noen tvil om hvilken av de to jeg ender opp med Sist tur nå var med en slitent skumunderlag fra tidlig 90-tallet, så dette blir en fin oppgradering.
 6. Hei, Hva slags bekledning tar folk med seg på langtur når gradestokken danser rundt null i fuktig høstvær? Litt med tanke på vekt og hvorvidt det isolerer når det blir bløtt. Tok en langhelg i Nordmarka i helga som var og tok med følgende klær:
 7. Takk for utfyllende svar! Godt poeng med lagringsplass. Vet du hvor praktisk det er med Schnozzle baggen versus pusten, og bruker du liggeunderlaget rett på teltduken/bakken eller bruker du noe under?
 8. Hei, Noen som har erfaring med Exped Downmat UL Winter LW og/eller Therm-a-Rest NeoAir Xtherm Large? Vurderer sistnevnte siden det er noe lettere, men er litt stressa for slitestyrke, hvor enkelt det er å blåse opp (sammenlignet med motparten), samt at jeg har hørt at det bråker mye når en beveger seg på det. Det gamle liggeunderlaget bestemte seg for å si BANG i Femundsmarka og er derfor på jakt etter et nytt 4-sesongs liggeunderlag Andre forslag er også velkomne
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.