Gå til innhold

Shaleyshale

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Shaleyshale

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk! Da trur jeg det ikke er noen tvil om hvilken av de to jeg ender opp med Sist tur nå var med en slitent skumunderlag fra tidlig 90-tallet, så dette blir en fin oppgradering.
  2. Hei, Hva slags bekledning tar folk med seg på langtur når gradestokken danser rundt null i fuktig høstvær? Litt med tanke på vekt og hvorvidt det isolerer når det blir bløtt. Tok en langhelg i Nordmarka i helga som var og tok med følgende klær:
  3. Takk for utfyllende svar! Godt poeng med lagringsplass. Vet du hvor praktisk det er med Schnozzle baggen versus pusten, og bruker du liggeunderlaget rett på teltduken/bakken eller bruker du noe under?
  4. Hei, Noen som har erfaring med Exped Downmat UL Winter LW og/eller Therm-a-Rest NeoAir Xtherm Large? Vurderer sistnevnte siden det er noe lettere, men er litt stressa for slitestyrke, hvor enkelt det er å blåse opp (sammenlignet med motparten), samt at jeg har hørt at det bråker mye når en beveger seg på det. Det gamle liggeunderlaget bestemte seg for å si BANG i Femundsmarka og er derfor på jakt etter et nytt 4-sesongs liggeunderlag Andre forslag er også velkomne
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.