Gå til innhold
  • Bli medlem

Kathrine

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kathrine

  1. Vel, det er ikkje eigentleg ei hytte, heller eit gammalt hus som ligg ned i dalen. Derfor "hytte". Gledar oss til å gå på turar inni der og kryssar fingrane for at metereologane tar feil dinna gongen og.
  2. Passar jo fint, for det er der "hytta" ligger. Frå før av har vi bare vert ein tur på Årskogstøylen og en tur oppover i dalen fra der lysløypa går. Har heilt klart tenkt meg en tur på Kabusen før eller seinare, men det spørs om eg får lokka med meg sambuaren min opp den bratte stien der.. Takk for mange turtips! Skal kjøpe oss eit kart i morgon, so får vi litt betre oversikt.
  3. Hei! Planen var eigentleg å gå i Tafjordfjella no til helga, men sidan det har meldt 2 grader og regn(snø?) reiser vi heller på svigers si hytte i Sunnfjord og går turar derifrå. Tenker å bli der i 1-2 veker, og vil legge inn i alle fall ein telttur i tillegg til dagsturar. Nokon som har tips til kvar det er fint å gå i området? Gaularfjell? Vikafjellet?? Tips til dagsturar og lengre turar mottas med stor takknemlighet! Kathrine
  4. Hmmmm.. Ser at det ser ganske "steinete" ut når eg ser på bilder av dei forskjellige hyttene i Tafjordfjella. Er det sånn overalt?? Korleis er det då med telt der oppe? Noken som veit kor det evt er "mjukast" underlag? Tenker både på å ikkje slite beina heilt ut, og å ha ein mjuk plass å slå opp teltet.
  5. Takk for mange gode tur-tips! Ser ut til at eg heilt sikkert må gå på Slogen en tur ja. Ser heilt fantastisk ut! Men først blir det Tafjordfjella, og antageligvis ca samme rute:
  6. Ull-T-skjorte fra Devold. Puster godt OG har mange fine farger.
  7. Aha! Det er DER Slogen og Patchellhytta ligg ja! Då sparar eg Slogen til neste gong, og konsentrerar meg om Tafjordfjella isteden. Takk for oppklaring!
  8. Takk for svar! Ja, ein kan vel ikkje gå i Tafjordfjella uten å bestige nokre vakre fjelltoppar? Vi tenkte å slå opp telt nede i dalen, for så å gå lettskodd opp på nokre av toppane. Men vi er ikkje topp trente for tida, så vi får sjå formen an også. Men Karitind er med på lista over "toppar vi bør bestige". Har hørt masse fint om Slogen også, men veit ikkje heilt kor dei ligg i forhold til kvarandre. Får sjekke litt på kartet. Er det mulighet for at det kan vere snø der oppe no??
  9. Hei! Eg og sambuaren min har tenkt oss på ei vekes telttur i månadsskiftet august/september. Sidan vi nydlig har flytta til Sunnmøre, føler vi at Tafjordfjella bør vere eit godt alternativ. Har hørt der skal vere veldig fint, men har aldri vert der og vil gjerne ha tips til fine løyper. Lurer også litt på terrenget der. Er det helst eit område egna for toppturar/djupe dalar, eller finst det små "vidde"-områder der også? Skal ha med telt, og kanskje ta ei natt på ei eller to av hyttene. Har også tenkt å ha med fiskestang. Turforslag, tips og råd mottas med glede! Kathrine
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.