Gå til innhold
  • Bli medlem

Fotogubbe

Passivt medlem
  • Innlegg

    514
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Fotogubbe vant dagen sist 24. februar 2020

Fotogubbe hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

420 Excellent

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

7 998 profilvisninger
  1. Kveldsbilde fra samme tur som bildet over (ingen ny tur nå grunnet corona)
  2. Jeg har avlyst alt av dagsturer til andre kommuner og følger ellers myndighetenes råd. Sykkelturer skjer nå alene da jeg aldri vet om medsyklister er smittet eller ikke. Det blir fort snørring, hosting og harking på slike turer. Jeg unngår også typiske turstier hvor det ferdes mye folk. Jeg opplever en stor dugnadsånd blant folk
  3. EDIT: Myndighetene fraråder fritidsreiser grunner Corona, derfor utsettes turen til etter Corona. Får heller ta sykkelturer i nærområdet.
  4. Sette opp telt på Mølen er ikke tillatt, men blir en lang fotokveld/natt i vindsekk og sovepose regnet som camping? Jeg blir å ta bilder så lenge det er mulig lørdag kveld og fra soloppgang søndag morgen. Tenker ikke å bruke gassbrenner i fjæra da jeg tror det er ulovlig. Alternativt må jeg finne annet sted.
  5. Fotogubbe

    Ny hjelm

    I forkant av forrige sykkeltur knakk strammingen på hjelmen, rett og slett morken i plasten. Den har holdt i ish 15 år, men ikke dugelig lenger. Ny hjelm blir kjøpt i morgen, men usikker på hvit eller sort, mest p.g.a. at sort og mye sol kanskje ikke er det beste! Heller mot den gråhvite.
  6. Det ble en ny hodelykt, sykkellykt da den gamle sviktet etter 2-3 års bruk. https://bikeshop.no/tilbehor/belysning/sykkellys/frontlys/trygg-polaris-2000l-sykkellykt-2000-lumen-8800mah-li-ion-batteri-85gr-trygg019-p0000071711
  7. Jeg ville definitivt valgt et telt med to innganger for bedre gjennomlufting. I varme perioder er det gull verdt.
  8. Har kjøpt nok turmat til å klare meg i tre uker i disse coronatider, samt lue. Så på en helt grei og billig turbukse fra Move On, men de hadde bare litt glorte farger i min størrelse på Skitt Fiske.
  9. Det ble en dagstur til Mølen hvor målet var å komme seg ut, samt ta noen bilder. Planegger nye turer for å fange soloppgang og solnedgang. Tror ikke det er lov å fyre opp primus på rullesteinene, derfor må jeg sjekke det videre før jeg gjør det. Det finnes angitte plasser for grilling etc.
  10. Det ble heldagstur til Mølen i dag Tatt med mobilen.
  11. Samme på apoteket sist lørdag. Pensjonistene ventet ute da maks 10 personer kunne være inne samtidig, men de stod oppå hverandre ute og skravlet om smittefare.
  12. Jeg skal ikke på tur og jeg følger myndighetenes råd. Jeg skrev det i et innlegg lenger opp i tråden at jeg sammenliknet telt på fjellet med hyttefolk som må reise hjem. Edit: Å legge ut på tur i disse dager er uansvarlig dersom man ikke føler seg helt frisk.
  13. Nei, jeg skrev følgende "dersom man uten å vite det er smittet" Er man da alene på tur smitter man ingen andre. Går man i butikken kan man smitte flere. Mener du at det er feil?
  14. Et par teltere belaster ikke den lokale beredskapen nevneverdig sammenliknet med en hel hytteby på Hafjell😊 Telt på vidda virker da fornuftig da man ikke smitter noen andre dersom man uten å vite det er smittet, heller ikke bli smittet.
  15. Hvis hyttefolket måtte reise hjem til egen hjemkommune, tolker jeg at det samme gjelder for telting på høyfjellet eller i skogen. Mulig jeg tar feil her!?!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.