Gå til innhold

Andersmb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Andersmb

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Pinne var godt tips. skal prøve neste gong eg er ute! Set Helsport inn slike barduner på forespørsel?
 2. Heisann! Eg kunne tenkt meg å høyra andre sine erfaringar med ventilasjonsflappen i Helsport Fjellheimen UL telta. Dei er jo ikkje bardunert slik som i enkelte andre tunelltelt. Resultatet var at "oversida" av flappen blåste ned og berørte ytterduken. Dette lagde veldig mykje støy inne i teltet, og gjorde det rett og slett vanskeleg å sove. Har nokon hatt same erfaring? Eg kunne tenkt meg å kanskje finne ein trygg måte å feste eit tau i den flappen som står mot vinden, for å prøve å halde det separert frå ytterduken. Det er vel ingen som har gjort noko liknande, eller?
 3. Heisann! Eg kom over relativt sterke vindkast då eg var ute med teltet, og spørsmålet om kva for side av Helsport Fjellheimen UL 2 som skulle stå mot vinden kom opp. Det er ikkje nemnt spesifikt i brukarveileiinga som kom med teltet, og den diffuse teksten der hintar til at ein kan velje. Men for meg, når eg ser på teltet, så gir det mest meining å setje opp slik at fotenden peikar mot vinden. Då får ein sikra teltet i bakken i den svarte stroppa før ein set det opp, og det vil ikkje blåse så mykje vind inn i sjølve teltet når ein opnar teltet (men det kan jo blåse litt inn i vestibulen). Er det fleire med same telt som kan dele sine erfaringar?
 4. Er dette kun for Garmin GPS? Eg tenkte å teikne ruter på datamaskina.
 5. Heisann! Har nokon erfaring med å lage turruter, enten på Norgeskartet eller Ut.no (eller kanskje på andre online topografiske kart), som kan lastast ned som som ei fil Google Earth kan lese?
 6. Det har gått hol i mitt Big Agnes oppblåsbare liggjeunderlag etter 5 års eigerskap. Eg spraya ein haug med zalovatn på, la press på underlaget, og det var som om sjå eit lite samfunn av små bobleslott openbare seg på undersida av liggjeunderlaget. Er det nokon som har opplevd same situasjon som dette? Er det vits i å prøve å lappe alt dette? Eg trur ikkje eg har nok lappematerial for ein slik jobb. Kanskje det heller er på tide skaffe seg nytt? Kva kan ha forårsaka alle desse små hola? Barnåler? FullSizeRender.TRIM.MOV IMG_4905.HEIC
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.