Gå til innhold
  • Bli medlem

AudunR

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om AudunR

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Bruker selv Tarptent Aeon Li som veier ca 600g inkl plugger og karbonstav, men er uten et romslig fortelt. https://www.outdoorgearlab.com/reviews/camping-and-hiking/ultralight-tent/tarptent-aeon-li
  2. Ja, bare i 3-delt, 5-delt var utsolgt da jeg kjøpte. Funker veldig bra, men man bør være forsiktig med horisontalt press, de er kun veldig sterk vertikalt.
  3. Jeg har long-versjonen med maks 196 cm, jeg er 200 cm og den passer fint. Ser at backpackinglight har 100 dagers åpent kjøp, usikker om det innebærer at du kan prøve den.
  4. Har 3mm og 7mm fra Sarek, kjøpt før fjorårets sesong på nettsiden TS linker, men ser ut til at 7mm ikke selges lenger. Det er synd da begge veier ca. 100g, men hhv. R-verdi på 0,5 og 1,2, noe som utgjør litt forskjell når det skal brukes under oppblåsbart liggeunderlag eller som sete i packraft.
  5. Hvis du er villig til å legge noen kroner i sovepose vil jeg anbefale Cumulus X-lite 300 fra Polen. Veier 465g i reg, 490g i long, og har komfort 2 gr, limit -4. Sammenlignet med f.eks. Sea to Summit Spark-serien har X-lite bedre varme/vekt-ratio, og er litt rimeligere.
  6. Er 200 cm og 105 kg og bruker Tarptent Aeon Li, anbefales! Det veier 490g og brukes med en karbonstang fra Six Moon Designs på 60g, så totalt 550g ekskl. plugger. Ikke vært nevneverdig plaget av kondens, teltet har gode luftsluser i hver ende samt i toppen. https://www.tarptent.com/product/aeon-li/#tab-id-2
  7. Ser du allerede har gått for Atom SL, men hvis andre også skulle prioritere vekt og størrelse vil jeg foreslå Anfibio Nano SL. Har denne selv og er veldig fornøyd, den er meget stabil i vannet og med påmontert finnefeste er den gull til fiske/dorging langt til fjells. Veier 910g inkl finne (85g), brukes sammen med padleåren Anfibio Fly (440g) og oppblåsbar flytevest (280g) - til sammen utrolig kompakte 1630g. Har lagt ved bilde under av utstyret for en 5-dagerstur. Liggeunderlaget (7mm tykt, veier 100g) brukes som sete.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.