Jump to content

JEK

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About JEK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JEK's Achievements

 1. Fantastisk, Bjørn. Dette er akkurat hva jeg var ute etter. Tusen takk for hjelpen!
 2. Hei, trenger litt tips og råd fra folket her angående innkjøp av fiskestang, et emne jeg overhodet ikke kan noe om. Er i hovedsak på utkikk etter en stang og snelle jeg kan ta med meg på telttur til ferskvann i skog og fjell. Ikke fluefiske. Er ikke ute etter the "latest and greatest" men noe enkelt, holdbart og lett til en OK pris (hva nå enn det er). Et tingene jeg lurer på er f.eks om jeg bør kjøpe sett, eller stang, snelle og snøre for seg? Anbefalinger, råd og tips taes i mot med takk!
 3. Piteraq har 50% på en hel del varer. Kjøpte selv to stk Helinox Chair One til halv pris. [Hidden Content]
 4. Var det fra Djupengropveien og Svarttjern da? Er vel det som regnes som korteste veien hvis en har bil? Mulig vi prøver oss på Sandtjern i første omgang da.
 5. Hei, noen kjentfolk i Finnemarka som kan si noe om hvordan en 6åring ville klart seg inn til De Pene Tjerna? Har ikke vært i området før så jeg kjenner ikke til terrenget.
 6. JEK

  Rimelige telt

  Takk alle for gode tips. Nå tror jeg det faktisk ligger an til at det blir Naturhike Opalus 3. Grunnen til det er rett og slett vekten i kombinasjon med plassen, samt pris. Formålet blir forholdsvis enkle turer med barn, og da vil jeg bli bærende på ekstra vekt i sekken fra før. I tillegg er jeg opptatt av at poden får gode turopplevelser, og da er det en fordel med romslighet og comfort. Så får jeg heller være bevisst på at kvaliteten ikke er i premiumklassen. Ikke sett noen direkte negative erfaringer med teltet til nå. Lå an til Nordmarka 3, men fristet med bedre plass, og Nordmarka high 3 virket svært tung å bære på. Var litt fristende med kuppelteltene også pga romsligheten de gir i innerteltet, men jeg tenker det vil være en fordel med romslighet i forteltet på regnværsdager som tunnelteltene gir.
 7. JEK

  Rimelige telt

  Takker for meget gode innspill folkens! Så noen på et svensk forum som sterkt anbefalte Bergans Trollhetta 3. Virker som er lettere enn de rimelige helsport nordmarka-teltene. Noen som har erfaring med dette teltet? Eventuelt Rondane trek 3 nevnes også i samme slengen ser jeg.
 8. JEK

  Rimelige telt

  Hei, er på utkikk etter telt til korte turer med 1-2 barn. I første omgang i skog og mark, kanskje på sikt noen lette fjellturer og kanoturer. Hovedsakelig på sommerstid og sen vår/tidlig høst. Kom over denne testen. Hva tenker dere? Bedre alternativer om en går noe over grensen på 3000,-? [Hidden Content]
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy