Gå til innhold

jpn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jpn

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dere finner noe info i denne tråden: http://fjellforum.net/viewtopic.php?t=16728&highlight=
 2. Takk for hjelp Gjorde det enkelt og brukte Print Screen-knappen, limet inn i Windows Paint og lagret så i jpg format.
 3. Har lagret flere sporlogger fra turer i Garmin gdb format. Har sett at flere har lagt ved bilde av sporloggen i turrapporter. Regner med at dere da har konv. gdb filen over til f.eks jpg format? Hvordan gjør dere det?
 4. Har faktisk sett på den også, men den er 3 ganger så dyr, og kanskje ikke så veldig mye bedre at den er verdt prisforskjellen?
 5. Holder Ledlenser H7 til å bruke i langrennssporet ved mørke vinterkvelder eller må det mer lysstyrke til? Evt, hva anbefaler dere istedet til en grei pris?
 6. Hvilken str. bruker du? Har et par til salgs i str. 8,5: http://fjellforum.net/viewtopic.php?t=18480&highlight=
 7. Har ikke erfaring med Summit 900, men har selv Summit 700. Er du over 190 cm, så bør du prøve å skaffe extra long, da de passer for personlengde opp til ca 188 cm. Det stemmer IKKE at Summit serien er trange - de er faktisk ganske god plass i dem. Skulderbredden er 85 cm, altså omkrets på 170 cm. Sammenlignet med bl. a Mountain Equipement sine vinterposer som stort sett har skulderbredde på 82 cm, mens Western Mountaineering - som går for å ha store vinterposer - har skulderbredde på ca 157 - 170 cm.
 8. Hvordan er snøforholdene innover Leirungsdalen? Truger som gjelder eller er det mulig å evt gå til fots innover uten å slite seg helt ut?
 9. Enig! Synes faktisk det er billig å kunne bo i fjellheimen - dog i flersengsrom - for kun kr. 120,-
 10. Prisen gjelder også i butikken - var på Alnabru og der var det ikke begrensning på maks 4 stk pr. kunde
 11. Kan anbefalle: http://www.mountainmonarch.com/ De brukte jeg selv okt/nov 2007, men det finnes masse andre selskaper å velge i. Veldig seriøst og bra opplegg med alt. Bra Sirdar (guide), trekking Sherpa, klatre Sherpa på Island Peak og portere (bærere) Vi hadde bla. med oss en Portable Altitude Chamber (PAC) i tilfelle høydesyke. Ordnet turen direkte med selskapet i Kathmandu på nettet og betalte for turen når jeg kom ned. Selv tok jeg denne turen: http://www.mountainmonarch.com/trekking/everest_highpass_trek.htm Kjempefin tur hvor du får med deg 2 høye fjelloverganger (Renja pass og Chola pass), de vanlige stedene som Everest BC og Kallar Phattar samt Island Peak. Renja pass er ikke vanlig å gå og var noe av det fineste på turen. Kun vi og noen italienere gikk denne veien de dagene vi var der. Returen etter Island Peak går ned hoveddalen eller "highway" som vi kalte den - fin den også, men folksom. Ser at prisen har steget noe og at den nå er på 25 dager og ikke 27 (inkl. 4 døgn i Kathmandu) som jeg hadde, men ikke dyrt nå likevel Og ja, det glemte jeg nesten - blå himmel og sol på turen
 12. Lobuche East er en av toppene i Nepal som er på "trekkinglisten" og som du altså trenger tillatelse for å bestige. Denne "trekinglisten" og såkalte "trekking topper" er noe misvisende, da Lobuche East og flere andre på langt nær er topper du bare stikker "oppom" mens du er i området. Lobuche East er mer krevende og tekninsk en de mer vanlige Island Peak og Mera Peak. Nå vet ikke jeg hva slags erfaring du har, men Lobuche East var toppen som http://www.everest2009.no/ prøvde seg på som akklimatiseringstur. De skrev at de ikke kom opp på hovedtoppen fordi: "Årsaken er at selve hovedtoppen ligger for farlig til og krever veldig mye klatreteknisk. Derfor holdt det med False Summit" Finnes flere trekking og ekspedisjons firmaer i Nepal som arrangerer bestigning av Lobuche East og prisen er ikke avskrekkende heller.
 13. Enig i at det er en ganske lang, men meget flott tur. Synes turen våres var ganske lang, selv om vi startet fra teltplassen vi hadde ved Tverrådalen, og dermed slapp oppstigningen fra Sota. Med tung sekk på ryggen og råtten snø fra tregrensa, var hjemturen ned til Sota sæter i dag ingen stor opplevelse... På bilde 11-5-5 er det vel Midtre Holåtind vi ser
 14. http://www.theoutdoorshop.com/ http://www.rockrun.com/ http://www.planetfear.com/default.asp http://www.snowandrock.com/ https://www.cotswoldoutdoor.com/webpoint/webpoint.cfm?BRAND_NAME=&FULL_RANGE=0&FUSEACTION=main&SHOWMESSAGE=0&GOTOLOCATION=0&SESSION_EXPIRED=0&BRAND_FULL_DESCRIPTION=&MENUSTATE=N http://www.urbanrock.com/index.php http://www.needlesports.com/index.php
 15. Brukte Alpine trekkers i Lyngsalpene for noen år siden, og synes ikke at de er verdt pengene. I tillegg til at det blir en del vekt å dra på, så funker de dårlig og blir ustabile ved traversering. For de aller fleste av oss, så holder rando binding mer enn nok for en herlig nedkjøringen. For 1600 kr som alpine trekkers koster, så vil jeg tro at du vil kunne komme over brukt rando binding som f. eks Diamir Fritishi.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.