Gå til innhold
 • Bli medlem

jpn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jpn

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. jpn

  jpn

 2. Dere finner noe info i denne tråden: [Hidden Content]=
 3. Takk for hjelp Gjorde det enkelt og brukte Print Screen-knappen, limet inn i Windows Paint og lagret så i jpg format.
 4. Har lagret flere sporlogger fra turer i Garmin gdb format. Har sett at flere har lagt ved bilde av sporloggen i turrapporter. Regner med at dere da har konv. gdb filen over til f.eks jpg format? Hvordan gjør dere det?
 5. jpn

  Hodelykt

  Har faktisk sett på den også, men den er 3 ganger så dyr, og kanskje ikke så veldig mye bedre at den er verdt prisforskjellen?
 6. jpn

  Hodelykt

  Holder Ledlenser H7 til å bruke i langrennssporet ved mørke vinterkvelder eller må det mer lysstyrke til? Evt, hva anbefaler dere istedet til en grei pris?
 7. Hvilken str. bruker du? Har et par til salgs i str. 8,5: [Hidden Content]=
 8. Har ikke erfaring med Summit 900, men har selv Summit 700. Er du over 190 cm, så bør du prøve å skaffe extra long, da de passer for personlengde opp til ca 188 cm. Det stemmer IKKE at Summit serien er trange - de er faktisk ganske god plass i dem. Skulderbredden er 85 cm, altså omkrets på 170 cm. Sammenlignet med bl. a Mountain Equipement sine vinterposer som stort sett har skulderbredde på 82 cm, mens Western Mountaineering - som går for å ha store vinterposer - har skulderbredde på ca 157 - 170 cm.
 9. Hvordan er snøforholdene innover Leirungsdalen? Truger som gjelder eller er det mulig å evt gå til fots innover uten å slite seg helt ut?
 10. Enig! Synes faktisk det er billig å kunne bo i fjellheimen - dog i flersengsrom - for kun kr. 120,-
 11. Prisen gjelder også i butikken - var på Alnabru og der var det ikke begrensning på maks 4 stk pr. kunde
 12. Kan anbefalle: [Hidden Content] De brukte jeg selv okt/nov 2007, men det finnes masse andre selskaper å velge i. Veldig seriøst og bra opplegg med alt. Bra Sirdar (guide), trekking Sherpa, klatre Sherpa på Island Peak og portere (bærere) Vi hadde bla. med oss en Portable Altitude Chamber (PAC) i tilfelle høydesyke. Ordnet turen direkte med selskapet i Kathmandu på nettet og betalte for turen når jeg kom ned. Selv tok jeg denne turen: [Hidden Content]trekking/everest_highpass_trek.htm Kjempefin tur hvor du får med deg 2 høye fjelloverganger (Renja pass og C
 13. Lobuche East er en av toppene i Nepal som er på "trekkinglisten" og som du altså trenger tillatelse for å bestige. Denne "trekinglisten" og såkalte "trekking topper" er noe misvisende, da Lobuche East og flere andre på langt nær er topper du bare stikker "oppom" mens du er i området. Lobuche East er mer krevende og tekninsk en de mer vanlige Island Peak og Mera Peak. Nå vet ikke jeg hva slags erfaring du har, men Lobuche East var toppen som [Hidden Content] prøvde seg på som akklimatiseringstur. De skrev at de ikke kom opp på hovedtoppen fordi: "Årsaken er at selve hovedt
 14. Enig i at det er en ganske lang, men meget flott tur. Synes turen våres var ganske lang, selv om vi startet fra teltplassen vi hadde ved Tverrådalen, og dermed slapp oppstigningen fra Sota. Med tung sekk på ryggen og råtten snø fra tregrensa, var hjemturen ned til Sota sæter i dag ingen stor opplevelse... På bilde 11-5-5 er det vel Midtre Holåtind vi ser
 15. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.