Gå til innhold
  • Bli medlem

kaprests

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om kaprests

Nylige profilbesøk

580 profilvisninger
  1. Denne gikk meg hus forbi dessverre, så beklager sent svar... Endte opp med å komme i kontakt med en som solgte Grorudsagen på Finn, så slapp bryet med å lage selv
  2. Hei! Vi er en liten gjeng som vurderer Josten på langs denne våren. Noen som har vært der og vet hvordan det er med snømengden i år? Hvordan er det f.eks. å forsere Småttene nå? (Vi har erfaring med bre og utstyr og alt det der.)
  3. Åja ja, mener å ha hørt de ryktene selv. Kan være verdt å høre
  4. Ønsker å lage min egen snøsag, siden jeg ikke helt har klart å finne en moderne sag som er like god eller bedre enn den gode gamle fra Grorud jernvarefabrikk. Lurer derfor på om noen har en sånn og kan oppgi mål spesifikasjoner og ev. andre designtips til en god snøsag Prøvde å søke rundt på nettet, men det ser ikke ut som info om Grorudsagen er å oppdrive på nett.
  5. M77 regner jeg med du mente? M72 er nok ikke så lett å gå med 😛
  6. Hei, kjøpte meg nylig et par med Salewa crows, og merker at de har en del mykere såle enn La Sportiva -skoen den erstatter. Ikke noe stort problem i grunn, men jeg er litt skeptisk til om jeg kan bruke stegjernene mine i "uleddet" stilling (semi rigid) på dem. Noen som har erfaring med stegjern på denne støvelen, eller vet om noen god måte å bestemme om støvler generelt er stive nok for uleddede stegjern?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.