Gå til innhold
  • Bli medlem

amobe

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om amobe

  • Bursdag 18. feb. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja jeg mente bilde av de i pakkposen, sammen med en gjenstand. Mitt forslag var en stor brusflaske:D Tusen takk for bilder!
  2. Såklart. Listen over ting jeg mener jeg trenger har krympet etter hvert som at jeg har dratt på tur og fått erfaring. Men ofte drar jeg på tur alene, og da må man bære alt selv (dame, 165 høy og rundt 55 kg). Jeg tar ikke store plassen i teltet, og har flere ganger ligget og tenkt for meg selv hva i all verden jeg skal med så mye plass(selv med en hund på 30 kg). Derfor vurderer jeg muligheten for å kjøpe et telt der både vekt og volum går ned ift Orion. Vekt er ikke så vanskelig å forholde seg til utifra informasjon på nettet, men som noen skriver over her (eller kanskje jeg har lest det et annet sted?) så er det litt forskjellig hvor tett teltene hos de ulike produsentene ligger i posene når de er målt, som gjør det litt vanskelig å velge for en som vil ha oversikt over ALT før hun kjøper🙈 Noen som har bilde av Hilleberg Akto eller Niak?
  3. Takk for svar! Har kikket på Unna, men har ikke helt klart å forsvare valget siden det ikke er sååå mye lettere enn det jeg har. Må få prøvd å tatt et bilde av mitt telt på den samme måten og legge ut Dersom det viser seg at Unna er litt lettere men mye mindre i pakkstørrelse (komprimert) så kan det hende at jeg må revurdere 🙈
  4. Ja, jeg har brukt en vanntett pakkpose, så har fått presset det sammen så mye som det går. Tusen takk for svar allikevel! 😂 Tråden «vis meg ditt nedpakkede telt sammenlignet med det første du finner» hadde jo vært artig🤪 Men jeg føler ikke jeg får helt det rette inntrykket om man legger et telt ved siden av en sokk eller en sykkelhjelm (eller den klassiske fyrstikkesken), derav valget av brusflaske. 🙈
  5. Hei! Jeg er på jakt etter et nytt telt. Jeg har funnet ut av at jeg ønsker meg et telt som tar mindre plass i sekken enn mitt nåværende telt (Exped Orion 2 UL). Helt presset sammen og komprimert er jo ikke det akkurat det største i verden, men jeg syns allikevel at det tar for stor plass i sekken min, og til sommeren har jeg lyst til å gå med en mindre sekk enn min på 80 liter. For meg så blir oppgitte mål på nedpakket telt bare tall. Jeg er en veldig visuell type av meg så jeg liker å SE ting for å klare å danne meg et inntrykk av størrelse. I tillegg så kan det vel være forskjell fra telt til telt om hvor tettpakket de er når de er målt. Jeg ser for meg at jeg ber dere der ute (hvis dere ser poenget med dette) å legge feks teltet ved siden av en 1,5 l brusflaske. Jeg personlig ønsker å se telt som er mindre/lettere enn Orion, men dersom dette kan være nyttig for andre så kjør på med bilder av tyngre telt også. Det kan jo være at andre har interresse av det!
  6. Hei! Skal kjøpe nye ski og lurer litt på hva dere har av tanker om valg av type. Jeg har ikke stått på ski på 15 år, så jeg tenker på meg selv som nybegynner. Planen er å stort sett gå i løyper med hund foran, men også på tur utenfor løypene (telttur). Jeg er litt pysete av meg så jeg kommer nødvendigvis ikke til å ville gå ekstremt fort. Jeg har kikket på et par Åsnes Finnmark, som er fjellski som er smale nok til å gå i løypene med. Er dette et greit valg? Eller er det dumt å velge en slik type ski når jeg stort sett går i løypene?
  7. Kikket litt på Lundhags Dovre for en stund siden. Finnes i 30 og 40 liter og koster rett under tusen kroner. 30-literen har bare enkle hoftestropper som automatisk gjorde den til en no go for meg, mens 40-literen har ordentlig hoftebelte med polstring. Syns den var veldig stilig, men for lang for ryggen min (kvinne, 165 cm "høy"). Tips nummer to er sekken jeg valgte å gå for fra Osprey, som er en ny modell i år. Jeg har Renn som er dameversjonen i 65L. Herreversjonen heter Rook og både dame og herreversjonen fås i 50L og 65L. Utrolig fornøyd med sekken, den er veldig lett i vekt og veldig stabil med gode hoftebelter og mulighet for å regulere rygglengden. Ikke minst er det en enkel sekk uten så mye dilldall, og pen å se på syns jeg, spesielt fargene herremodellen kommer i.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.