Gå til innhold
  • Bli medlem

Stian.R

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Stian.R

  • Bursdag 20. des. 1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Bodø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Stian.R

    Ny i marka

    @Leif88 Har nok allerede gått i den fella hvor jeg leter etter noe å kjøpe, men har holdt meg greit å kjøpt kun essensielle ting, pluss noe kanskje impuls.. 🤷‍♂️ Vi får se, drar på tur til helga nå 😀 Takk, og takkfor gode tips.
  2. Kan anbefale Bergans trollhetta 95L til fast lavprid 1900kr hos G Max/Gsport. Bergans skal vell ha 3600 hvis jeg ikke husker feil.
  3. Måtte ha et turkjøkken, så landet på Primus Easyfuel 2 inkl stor gassbeholder til 999,- hos fjellsport. (De selger også Easyfuel 2 uten gass til 1299 😂🤔) Var en krone unna gratis frakt, så da ble det en Brynje Classic shirt, da bikka vi fraktgrensa ganske bra, så hva er vell bedre enn å spe på med Primus Litech 2.3L sett og en Sydvang 9kvm tarp? La med et Sydvang førstehjelpskit. Burde berge nå 😊👍
  4. Første tur, med mine første tursko. Har vasset med disse i bekker og over elver. Fortsatt like tørre. Knallgode sko. Alfa Bever Pro Adv.
  5. Stian.R

    Ny i marka

    Jaggu, det må vi få til. Så kult! 😀
  6. Stian.R

    Ny i marka

    Holder til i Bodø, men er rask å hive meg på et fly, hvis en tur skulle by seg! Jobber skift, så har ukesperioder med fri, å tenker da at man må kunne komme seg ut på tur 😊 I sommer leker jeg med tanken på en tur til lofoten, sulitjelma og rundt børvasstindene. Første tur går til åselidalen i juni. Hva med deg?
  7. Stian.R

    Ny i marka

    Tror kanskje sokkevalget mitt var problemet denne gang ja. Nå gjelder det å gå inn skoa, og teste videre 😉
  8. Stian.R

    Ny i marka

    Takk for at du setter lys på utstyret og vekta. Vekt var ikke stort i mine tanker når jeg gikk inn på Gmax for å handle mitt FØRSTE turutstyr noensinne. Det som var i mine tanker var kvalitet, og noe jeg kunne trives med. Jeg fikk SVÆRT god hjelp av en kar der, som har hatt og testet flere av de produktene jeg brukte. Blant annet teltet hadde han hatt i flere år, men som du sier, oppgradert og kjøpt lettere. Men det koster gjerne litt, og det å kjøpe alt det "beste" på en gang, kan svi i lommeboka. Sko, liggeunderlag (mammut iglo pump mat. 900gr), sovepose Mammut kompakt mti spring 1200gr) sko og sekk kosta meg ca 12000kr. Og jeg har testa utstyret så smått, og kjenner at jeg ikke er missfornøyd på noen som helst måte. Nå skal det nevnes at jeg har gått ned 20kg selv på kort tid, så kroppen er herdet. Jeg ser poenget ditt, absolutt, men nå, før min første langtur er jeg ikke bekymret for vekta overhode 😉 Å holde det på et "budsjettnivå" er vell greit, da om det virkelig skulle butte imot å dra på flere turer, så er ikke tapet like stort, og greit å selge uten å tape for store summer. Å det er vell artig å oppgradere også? 🤔 Mine tanker iallefall, men takk for svaret ditt!
  9. Stian.R

    Ny i marka

    @Truant76 Jeg er nok ingen gramjeger foreløpig. Komforten og gleden med tur står høyest på listen nå 👍 Takk for innspill. De ekstra grammene får bare være, inntill videre.
  10. Kult å følge deg for en fersking som meg. God tur videre! 😀
  11. Stian.R

    Ny i marka

    @Mobli ang sokker gir dette mening med mine plager på siste tur. Jeg kjøpte alfaskoene et ørlite hakk "for stor" slik at jeg kan ha de på vinteren også. Ble enig med ekspeditøren på G-Max at dette var det rette valget. Slik at når jeg i butikken hadde en typ ulvang, og en tykkere sokk (Härkila Expedition 2, ekstremt gode) så satt foten som støpt, og ingen plager på min første tur. Andre tur hadde jeg på meg tennissokk som da kan forklare problemet. Ville kanskje heller sagt de var mer som dresskosokker 🙄 Bummert fra meg. Prøver igjen senere! @Lars Stenseth drar alene eller med en kompis eller fruen. Vi får se, men det er plass nok, og synes ikke teltet var tungt i forhold til pris og størrelse. Utrolig enkelt for en nybegynner å sette opp også. Mulig sekken er litt overkill for en helgetur, men jeg har rå å kjøpe en mindre hvis det skulle vise seg å være et problem. Mye stramming på den, så det står kanskje heller på han som pakker den 😉
  12. Stian.R

    Ny i marka

    Trangia ser bra ut, og virker til å være et rimelig sett i mine øyne. Undersøker litt rundt den, takk 😉
  13. Stian.R

    Ny i marka

    Da prøver jeg begge, og finner ut hva jeg bruker mest 😛 Takk for alle svar her. Fantastisk!
  14. Stian.R

    Ny i marka

    Ser ut som det blir med gass da. Er det ett fett hvilken gassbrenner jeg kjøper? Finner vell d jeg trenger på XXL, Gsport? 😄 Hodelykter har jeg flere av, får prøve de i starten nå, så får jeg eventuelt oppgradere. Dog er det med alkaliske batterier, men jeg klarer å bære med meg noen AAA i starten. Det er noe av det jeg tenker på nå i startfasen, at jeg ikke trenger det beste av det beste med en gang. Heller oppgradere litt etter litt hvis nødvendig. Et par kniver har jeg også, så kjenner jeg gleder meg på tur nå! Første tur går til Åselidalen, gleder meg helt villt til dager med fiske og avslapping! En annen tanke som slo meg, er å ha med en liten øks til å sanke ved til bål? 😉
  15. Stian.R

    Ny i marka

    Genialt. Takk for alle svar! Ja absolutt førstehjelp, kaffekjel, tarp og stormkjøkken burde jeg ha. Er Primus Omnifuel 2 et bra kjøp? Og noen som har noe å føye til ang hælen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.