Gå til innhold
  • Bli medlem

Trout

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Trout

  1. Trout

    Lettvektstelt?

    Jeg bruker Helsport Lofoten SL 2 som solotelt m/ hund, og har vært veldig fornøyd med det. Har riktignok ikke prøvd det i ekstremvær, men har fått følelsen av at det tåler en del vind. Det har masse plass innvendig, god sittehøyde og du kan fjerne forteltet for ekstra fin utsikt eller hvis du har behov for litt ly men ikke vil gå helt inn i teltet (Se vedlagt bilde). Veier 1,6 kg. IMG_5940.HEIC
  2. Hvis du skal ta kollektivt og ikke gå mer enn et par km (på merket sti antar jeg mtp erfaringsnivå) så blir det veldig vanskelig, jeg vil nesten påstå umulig, å finne et sted med lite folk slik situasjonen er nå. Det er vanskelig selv på en normal sommer. Med mindre det er dårlig vær, da. Det beste tipset jeg kan gi deg er å være tidlig ute så du kan velge den beste teltplassen. Det er mange vann hvor det er litt avstand mellom teltplassene, og da begrenser det seg litt selv hvor tett dere får folk innpå.
  3. r/ultralight bærer tydelig preg at de fleste er amerikanere som sitter og teller gram på et excelark og belærer andre om utstyr de aldri har brukt selv. Når de først er ute på tur så er det på amerikanske «stier» med store etablerte teltplasser. Det er litt å lære der, men det blir litt too much for meg. Jeg har også inntrykket av at været er mer stabilt der nede, leser om flere som går i månedsvis uten å se så mye som en regndråpe. Jeg kan få totaltvekten min på sommeren ned rundt 10kg, og da har jeg en fin blanding mellom sikkerhet, comfort og vekt. På r/ultralight derimot, så skal totalvekten helst ikke overstige 3kg før de mener det blir helt umulig å gå på tur.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.