Gå til innhold
  • Bli medlem

kihel81

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kihel81

  1. Hei, prøver å blåse liv i denne. Er det egnet å komme seg opp eller ned på østsiden med Pulk. Det ser greit ut på kartet ned Skarvsenden retning direkte mot Vestreim Fjellstugu, men er det noen som har erfaring?
  2. mye snadder her! Jeg har - Hilleberg Kaitum 4gt (familie teltet som blir mest brukt) - Hilleberg Nallo 4 Mesh telt. Brukes under tarp eller frittstående på tørre sommerdager. Eller inni det største ytterteltet på Kaitum 4GT for 1-2 ekstra soveplasser, (plugger det ned og fester det innvendig i kaitum uten å strekke det ut i full størrelse, funker bra.) dette er gull om vi er hele familien på 5 på tur. - Helsport LY gapahuk, nylig kjøpt på XXL salget til 660kr (kupp!). Denne tenker jeg å bruke over Nallo mesh teltet for en stor (relativt) lett sommer løsning på totalt ca 2.5kg. - Helsport varanger 8-10, innertelt med tett bunn og lavvoovn (brukes på korte turer fra båt og bil) KIM
  3. Hehe ser nå at det var i 2019 dette ble skrevet så regner med at du har ordnet et telt
  4. Vi er 2 voksne og 3 barn (1, 3 og 5år), og hadde fjllheimen SL 4 camp hjemme sammen med Kaitum 4GT, (+ frisport yaranga 4 light og exped carina 4). Vi endte opp met Kaitum på tross av tyngden for kaitum var overlegen mtp 1) fleksibilitet og lufting. Det var varmt og vindstille når vi prøvde de og fjellheimen ble kokende varmt selv med dør og ventiler åpen. Kaitum med hele myggdører dører og fortelt som kan rulles opp i begge ender var det mye bedre. det er selvfølgelig også deilig med tanke på utsikt og nærhet til naturen på fine dager. 2) det åpenbare at Kaitum er rett i begge ender vs at Fjellheimen skrår til null i fotenden. Kaitum oppøleves som mye mer romslig og vi unngår å komme borti med enden av soveposen. Det er faktisk sånn at vi kan ligge i bredden og dermed få enda bredere "senge bredde" (220cm tror jeg). Jeg er 187cm så den kan gå for veldig mange. Jeg har forresten også kjøpt nallo 4 mesh telt som jeg bruker inni kaitum 4 GT i front mot front med det vanlige innerteltet (i det store forteltet) om vi trenger ekstra plass. Enden av dette mesh teltet stikker litt ut av kaitum forteltet men jeg kan enten "rulle det sammen" eller bruke en tarp for å dekke det som stikker ut. (kan ta bilder om det er interessant for noen.)
  5. For min del har det at de vil ha armer og overkropp ut av posen iløpet av natten vært det største problemet. To poser inni hverandre funker gull mtp varme da, men løste ikke problemet at de kravler ut. Her er et (dårlig) bilde som viser Exped Dreamwalker med dunjakke og armer ut.
  6. Hei, Er det noen som har prøvd den morrison baby posen? Synes den virker genial, men kunne godt vært litt større/mer fleksibel så den varer lenger. (ser forresten ikke noe mål på den på nettsiden) Jeg har en på 1 år som jeg vurderer å prøve denne på. De to andre på 3,5 og 5år har også alltid fått armer og deler av overkroppen ut av soveposen ila natten, det har jeg løst med Exped Dreamwalker (i voksen størrelse). Med dunjakke inni kan de sove med armene ut åpningene på siden. Dreamwalker gjør det også enklere å få de til å holde hodet inni posen ettersom det er nesten en normal hette.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.