Gå til innhold
  • Bli medlem

Kristoffereid

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Kristoffereid

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. 10 pack snøplugger fra Nortent. Virker som at de ikke vet om at andre butikker tar blodpris for snøplugger, jeg fikk disse til salgspris på 28kr per stk! Litt dyr frakt bare.
  2. Har noen testet de forskjellige produktene opp mot hverandre og har noen erfaringer å dele på hvilken som fungerer best? Har hovedsakelig sett på Nikwax og OrganoTex.
  3. Det er betryggende å høre. Man må jo være sikker med støvler man forhåpentligvis skal ha veldig lenge! Takk for svar!
  4. Spørsmål fra en med nye Impact støvler: Jeg har brukt mine noen timer innendørs for å kjenne hvordan de sitter på, før jeg tar steget ut og ikke like enkelt kan få pengene tilbake. De er veldig gode på foten, men strammer litt ubehagelig rundt anklene. Hvor mye vil Impact forme seg etter føttene med bruk? Jeg har et par Alfa Blikk-støvler fra før som er som slafsete tøfler å regne i forhold til disse skikkelige fjellstøvlene, så jeg har ikke så mye å sammenligne med. Jeg har hørt tips om å bruke varmt vann for å forme støvlene raskere, men dere skriver jo at de i mindre grad trenger å gåes inn enn Walk king for eksempel.
  5. Jeg er godt fornøyd med min tarp fra Sydvang. Jeg har størrelse 9 som jeg synes er stor nok til 1 pers, kanskje 2 hvis terrenget er flatt. Den fungerer til hengekøye også, men naturligvis ikke like bra som de som er laget for det.
  6. Heisann! Er det noen som har tips til steder å parkere bilen som utgangspunkt for en tur med pulk og en natt i telt i Sjusjøen/Mesnali-området?
  7. Hvis du er bekymret for fuktig dun, så finnes det jo noen dunposer som er bedre på å takle det enn andre. Feks Thermarest Parsec har "vannavstøtende" dun og ytterstoff. Jeg har vinterversjonen Oberon og er foreløpig veldig fornøyd med den. Etter en veldig tåkete natt under tarp la jeg bare merke til fuktighet på utsiden av posen. Det er sikkert flere merker som har lignende løsninger også.
  8. Heisann. Jeg er en av de som synes det kan være pes å planlegge og handle inn noe mer enn egg, bacon og en pose real turmat for en enkel natt i marka. Men på turer med litt flere netter så har jeg noen retter jeg sverger til for å gjøre det litt mer spennende enn real. Du har jo selvfølgelig klassikern fisk med pose-postetmos, hvis du er en fisker. Finnes mange gode gryteretter hvor man kan steke opp kjøttet på forhånd, så slipper du å bære på fersk kjøttdeig feks. (Mine favoritter er meksikansk og italiensk fra Toro) En ordentlig sunn en, men som veier litt: Hakka tomater, linser, kikerter, løk, hva du vil av grønnsaker og hva du vil av krydder - kok opp og ha oppi noen egg. Man kan vel putte oppi noe pølsebiter også hvis man vil. Gjerne noe brød til. Kalles visst Shakshuka, hvis du trenger oppskrift. Jeg får ikke nok av skogsbacon og egg til frokost, ellers blir det havregrøt med safarikjeks. Og lunsj blir det gjerne polarbrød med smørost og rødvinspølse eller lignende. Jeg sparer gjerne real-posene til slutt, siden de er lettest å bære på. Håper jeg hadde noen tips du kan få bruk for! Det finnes også masse tips rundt på nettet. Lykke til med langtur!
  9. Jeg mener det var 30-50% på hele "avstikkern" som er den ekstrabutikken de har hatt siden før jul. Også var det litt ymse i hovedsjappa. Synes uansett det er en så bra butikk at jeg ikke har noe i mot å bruke en hundrelapp eller to mer enn på nett.
  10. Tok en tur på Revir i går, etter at jeg så at de hadde "spinnvilt supersalg". Og siden jeg har vært litt kald på beina om natta på de siste turene, så var det godt nok argument for å få seg en skikkelig vinterpose. Da ble det Thermarest Oberon! Føles utrolig digg etter å ha presset 3-sesongs posen litt langt i flere vintre. Og heldigvis var hun-som-må-adlydes, som trådstarter så fint kalte det, enig!
  11. Jeg vet ikke dessverre, vi hadde med kart selv. Men man skulle tro de har det i sportsbutikken på Sunndalsøra.
  12. Var der ifjor på denne tiden, og ved Renndølssetra og Innerdalen turisthytte er det naturligvis litt folk, men mesteparten var på dagstur. Der er det også kyr og sau. Vi gikk opp den flotte og bratte stien i Renndalen og videre til Langvatnet. Der oppe så vi veldig lite folk. Innover Innerdalen kan jeg se for meg at det kanskje er litt mer folk siden det er litt mer lettgått.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.