Gå til innhold

Mischa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mischa

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Naboen tipset meg om Finnskogen, og jeg har funnet denne ruta. Tror det blir denne. https://ut.no/turforslag/119993/finnskogrunden Den er jo bare 3 dager, og så tar jeg kanskje en annen rute i Finnskogen etterpå. Kanskje denne fram og tilbake. https://ut.no/turforslag/1114373 Ifølge http://www.senorge.no/ skal det være barmark allerede nå, men jeg tar og hører med DNT Finnskogen i løpet av uka. Gleder meg masse allerede!
 2. Ifølge dette verktøyet skal det stort sett være barmark http://www.senorge.no/
 3. Hei! Jeg har fri uke 19, fra 4 til 12 Mai, og jeg ønsker å gjøre en lengre vandretur med telt, rundt 7 netter. Jeg bor i Midt Telemark og disponerer bil. Jeg har Hilleberg tarp og Unna telt og alt annet nødvendig utstyr. Jeg er i bra fysisk form og er forberedt på lengre dagsmarsjer med sekk. Jeg er dessverre ikke vokst opp med ski på beina, så jeg går ikke på ski. Jeg bruker truger på vinterstid, men jeg vil helst la de ligge hjemme på denne turen. Finnes det områder i Sør Norge som vil være snøfri til denne tida slik at jeg kan bruke bare fjellstøvler? Hardangervidda for eksempel? Er ikke så erfaren når det gjelder orientering, så det kan fint være merkede ruter eller terreng som er lett å orientere i med kart og kompass. Setter pris på alle tips jeg kan få!
 4. Du har ingenting å frykte, bare masse å glede deg over. Det er fantastisk å lese at du har tatt denne avgjørelsen. Vær ute, og vær tilstede i øyeblikket. Ikke tenk på hva du skal gjøre når dette året eller disse årene er over, for det vil ordne seg til slutt uansett. Vi lever i en velferdsstat og du kommer ikke til å sulte i hjel, og med en bakgrunn i IT har du hvert fall ikke noe å bekymre deg over. Dette er noe mange mange flere mennesker burde ha gjort!
 5. Det ble ikke oppfattet slik! Jeg er bare glad for å få mer kunnskap.Tusen takk for fin tilbakemelding, det motiverer! Tusen takk for invitasjonen, det er veldig hyggelig. Jeg må avvente sommerturnusen, men det hadde vært moro å møte flere frilufts interesserte
 6. Du har helt rett, da lærte jeg mye i dag. Skulle ha kommet til dette forumet mye tidligere kjenner jeg.
 7. Takk for tilbakemelding alle sammen! Jeg hadde ikke reflektert over det så mye, men grunnen til at jeg gjør det slik er fordi jeg har lest i gamle US Forestry manualer at det er tryggere og mer ergonomisk å hogge de på hofte høyde, men det er jo helt klart bedre å lå stå en så liten stubbe som mulig, for å etterlate minst mulig spor. Jeg har tenkt meg tilbake dit uansett, og da tar jeg med buesaga og fikser det. Det var nesten bare furu der, og ikke noe tørrgran. Men jeg skal fokusere mer på nedfalls osv. framover. Er det noe spesiell grunn at det er bedre å la de stå? Det er nok Setesdalsheiene jeg mente ja, beklager! Jeg fant denne ruta på ut.no https://ut.no/turforslag/1115588/setesdalsheiene-pa-tvers-fra-sirdal-til-setesdal Det er en hytte til hytte rute, men jeg planlegger å ta med telt og bare ligge hvor jeg finner flotte leirplasser.
 8. Veldig inspirerende, ser ut som en fin tur!
 9. Hei, jeg er ny her, og dette er mitt første innlegg. Jeg er opprinnelig fra Nederland men har bodd her i 7 år, og det er naturen som har ført meg hit. Jeg har hatt en del netter ute i løpet av årene, men i år har jeg bestemt meg for å begynne å bruke mye mer tid på denne fantastiske frilufts hobbyen. Jeg har planer om å begynne med lengre fjellvandringer og øve meg på lengre turer. Hittil i år har jeg 5 netter ute. Til våren og sommeren har jeg blant annet planer om å gå Setesdalen på tvers og kanskje en vandringstur på Hardangervidda, for å starte med. Faren min er syk og har derfor aldri hatt mulighet å besøke meg her i Norge (jeg dro hit alene), så jeg har skaffet meg en GoPro og har begynt å lage enkle filmer slik han får være med litt på tur, og han synes det er helt fantastisk. Det gir samtidig en flott ekstra dimensjon til friluftslivet, det gir mye mening hvis jeg kan gjøre ham glad med å følge mine drømmer ute i skog og mark. Lørdag 9. Mars pakket jeg sekken og gikk opp en vilkårlig traktorvei på Drangedalsheia (Telemark) for å teste ut min nye Hilleberg UL10 Tarp. Etter at det indre kompasset fortalte meg å gå inn i skogen fant jeg et fint og flat område hvor jeg kunne slå leir. Det var masse god tyrived å fyre med. Her er en kort film om turen. Takk for at du ble med på tur!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.