Gå til innhold
  • Bli medlem

Roger Daniloff

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Roger Daniloff

  1. Hei! Er det noen her inne på forumet som har vært på øya Silda i Loppa kommune? Dersom, ja, så hadde det vært topp om de kunne tatt kontakt.
  2. Hei! Jeg irriterer meg over at varmen fra primusen fordeles dårlig i steikepanna, det er høy varme i midten og dårlig med varme utover mot kanten av panna. Finnes det tursteikepanner som er fordeler varmen bedre? Eller er det en primus med større radius på brenneren som er veien å gå?
  3. Hei! Ønsker å dele en erfaring med gassforbruk på tur. Turen gikk over 6 dager over tregrensen i Troms og Finnmark. Primus ble brukt i forbindelse med matlaging og kaffekoking omtrent 3 ganger hvert døgn for 2 personer. Den ble ikke brukt til oppvarming av telt. Det to totale gassforbruket var ~500 g, noe som tilsvarer 42 gram gass per hode per dag. Sjekk bilder for detaljer.
  4. Har et Cloud Up 2. Brukt på noen korte turer og en langtur. -lett å slå opp -litt liten plass i "forteltet" for stor sekk. Cloud Up 2 er etter min mening et ett-mannstelt. - teltet er ganske høyt i forhold til størrelsen, dette er bra når man er inne i teltet, men ikke optimalt i mye vind -kvaliteten virker god i forhold til pris - er litt skeptisk til å bruke dette teltet i regnvær over flere dager, siden man først setter opp innertelt og så drar over ytterduken. Alt i alt fornøyd med teltet, særlig sett i forhold til prisen.
  5. Brukte Optimus multifuel av gammel ukjent modell
  6. Bare gassen, https://www.europris.no/p-gassboks-300-g-625-ml--ugas-181286
  7. Hei! Jeg vil dele en erfaring med forumet angående gassforbruk på tur. Vi er en gruppe på fem stykker som har hatt en tur på 10 dager (9 overnattinger) i Nord-troms og vestlige deler av Finnmark, turen gikk utelukkende over tregrensen. Været var meget godt og vi fant ved/fjellbjørk slik at vi hadde bål hver kveld, noe som reduserte gassforbruket betraktelig. Vi hadde med seks gassbokser, hver på 300 gram, totalt 1800 gram. Vi gikk tom for gass siste dag og dermed var mengden gass vi hadde med akkurat tilstrekkelig. Med dårligere vær og mindre tilgang på brennbart materiale, ville vi hatt for lite gass med på denne turen. Forbruk per person ble 40 gram gass per person per overnatting (1800 g gass/9 overnattinger/5 personer) For neste tur vil jeg beregne mengde gass slik: antall personer * 50 g gass per person per overnatting * antall overnattinger. Dersom en ikke kan forvente å finne brensel eller det er meldt regn og kaldt vær, vil gassforbruket øke.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.