Gå til innhold
  • Bli medlem

Lars Farkas

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Lars Farkas

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det ble ett par Åsnes Storetind til meg,så får fruen ta en prøvetur når det passer, men tenker vel Ingstad til henne dersom hun ikke liker Storetind. Litt vinglete.Kan det skyldes manglende midtspor? Har forsøkt med langfell og samme tur med smurning etter ett knakende morsomt innlegg en annen plass her om "blå swix gutta".Smurte kun området under skoen, det var som å renne med fellen på (mohair).Tror ikke det kommer smurning på flere ganger. Må vel kjøpe en kortfell også. Er fornøyd med sving egenskapene og bæreevne.Har gitt økt skiglede.
  2. Så var det dette med bæreevne.Ofte tar vi på oss ski ved utedøra og går i djup nysnø, både tørr og våt.Regnvær er ikke noe hindring.Har jo også kikket på denne videoen til Gamme. Men så er det dette med å ta en avgjørelse.Blir fort dyrt med enda ett feilvalg.
  3. Hei Trenger råd om skivalg. Vi har pr i dag hver sine Madshus smørefrie langrennski til løypebruk hvor hun er fornøyd og jeg missfornøyd, er nok litt for tung.Til "tur" og løypebruk har hun Madshus pellestova smøreski og er sånn passe fornøyd. Tidvis smøreproblemer,lite styrevillige og dårlig bæreevne i løs snø. Jeg har noen Åsnes Sondre og er jevnt over missfornøyd.Altså er skimodellene eldre som eierne. Ingen av oss kan kalles gode på ski.Hun er blitt svært så pinglete de siste årene når det går nedover. Har tenkt litt på Åsnes felleski.Område er vestlandet
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.