Gå til innhold
  • Bli medlem

Ørnulv

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Ørnulv

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Heisan, takk for hjelp, forresten. Det tok lang tid å få svar fra Primus, ca. 5 dager, men når de først svarte så fikk man bra hjelp. Så jeg prøvde ett par ting , etter råd, men konklusjonen ble at det måtte ny slange med ventil til, så dette er bestillt. Hele greia lekket fra 2 steder, både der slangen går in i ventilen, og der man åpner.
  2. Mm, karbonfilt, jeg kan bruke en platespillermatte jeg har liggende, den er av karbonfilt, skulle vel holde en stund. Takk for tipsene ang. forvarming, det kommer kjekt med. (Og kjøper rødsprit) Da venter jeg på svar fra Primus og ser hva de har, evt. også søke lokalt.
  3. Alle de nevnte firmaene, og Primus se., selger et rent pakningssett bestående av 4 pakninger, 2 av samme sort, (omni 1 o2 2), disse er hos Needlesports betegnet som o-rings for cannister connection, høres jo ut som det er det som trengs. Ellers er det jo riktig at de sikkert kan fåes tak i relativt lokalt, bare passe på at de tåler bensin ol.
  4. Du har rett, den er av gummi, kjentes bare så hard ut mot neglen. Primus se. selger mange o-ringer, men det står ingenting om hvor de passer inn, men det kan de vel opplyse om ved forespørsel. Satser på at dette går bra, uten å måtte legge ut alt for mye. Siden du tydeligvis har en slik brenner selv; er forvarmings padene absolutt nødvendige, eller kan man greie seg uten, bare la det dryppe noen dråper ned i skåla? Syne de tar så fort slutt.
  5. Heisan og takk for velkomst! Jeg sender en mail til Primus og spør om hele slangedelen m/kran må byttes. Den svarte ringen som er ringet inn med rødt på bildet er av metall, tror ikke den kan byttes. Du har vel rett, 400-500 kr. er verdt å legge ut for denne.
  6. Min ca. 9 år gamle Omnifuel har begynt å lekke brennstoff gjennom åpne/stenge ventilen(den som skrues fast i beholderen). Den lekker bare når den åpnes, ikke når den er stengt, selv under trykk. Brenselet kommer ut i den enden hvor man åpner/stenger, ikke der beholderen skrues fast. Skrudde opp og prøvde med rørlegger tape på gjengene, hjalp ikke. Tror jeg ser en pakning midt inne i messingventilen. Noen som har erfart det samme, evt. vet hva som må til? Har ikke lyst til å kaste den for den fungerer ellers bra.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.