Gå til innhold
  • Bli medlem

Sturla Bråten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sturla Bråten

  1. Har vurdert duo underlag, alternativt de som blir smalere ved føttene. Var bare interessert i å høre hvordan forummedlemmene gjør det på eksempelvis en nallo eller lofoten telt.
  2. Jeg registrerer at de fleste tunneltelt smalner i fotenden. Vi har exped liggeunderlag i wide utgaver noe som gjør det utfordrende å få plass til 2 liggeunderlag selv i 3 mannsutgaver. (eksempelvis nallo 2, enkelte helsport telt). Hva gjør dere og hvilke underlag bruker dere? Ser kanskje utfordringene som størst på vinteren hvor det er behov for skikkelige underlag. Hvordan tenker produsentene, i 2021 er vel de fleste forbi å bruke bamse liggeunderlag.
  3. Ta en titt på satelittbildene https://apps.sentinel-hub.com/sentinel-playground/?source=S2L2A&lat=61.16708631440347&lng=9.700927734375&zoom=7&preset=1_TRUE_COLOR&layers=B01,B02,B03&maxcc=99&gain=1.0&gamma=1.0&time=2020-12-01|2021-06-14&atmFilter=&showDates=false
  4. Planlegger en av flere kommende vintertur med ski, pulk og telt i områder som kan bli veldig kalde. Trenger noe varmt. Tips til gode votter og gamasjer til dette bruket (BC binding)
  5. Takk for gode og interessante svar👍🏼 Kom gjerne med andre erfaringer.
  6. Nettopp hjemme fra en 3 dagers tur i helga med en del trasking i yrene vær og myrområder. Daglig var jeg lett bløt fra kneet og ned. Har ei arc beta ar bukse. Mistenker at den ikke er tett lenger, hadde ingen åpenbare «plumpinger» som gikk over mine fjellsko. Hva er deres erfaring med Goretex bukser og sko på slike dager? Skoene er jeg nokså trygge på at er tette.
  7. Jeg mottok orion iii ul i dag som arvtaker etter reinsfjell 3 superlight. Har kun slått opp teltet i hagen, men meget imponert av kvalitetsfølelsen sett i sammenligning. At disse to teltene veier omtrent det samme er for meg ikke til å tro. Det skal sies at jeg var godt fornøyd med reinsfjell, og ikke minst kundeservicen til Helsport.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.