Gå til innhold

Dinara

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dinara

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, we are near Kongsfjord at the moment and are looking for a good hike into the national park either from Orda or Båtsfjord area. The hike can't be more than 20km round-trip as we have a baby and 4.5 year old with us and that's approx. the longest our older one can walk. We have maps, compass etc. with us. Any tips are greatly appreciated!
 2. Hei, vi tenkte oss en natt i Rago nasjonalpark neste tirsdag. Egentlig hadde vi planlagt å gå Rago rundt med telt etc. med våre to barn (4 år og 6 mnd), men det regner desverre alt for mye for det. Vi har kjempe lyst til å se Litlverivassfossen fra toppen. Hva er beste veien? Det finnes mye informasjon på nettet om hele runden rundt, men jeg finner ingenting om en tur bare til fossen og tilbake. Hadde vært fantastisk med noen tips!
 3. Vi har en Helsport Rago Junior for datteren vår. Hun er 4.5år gammel og 105cm. Jeg valgte den fordi jeg går på telttur alene med henne og da er det viktig at hun kan bære den selv. Den er bare 850g, varm og hun kan bruke den de neste 3-4år.
 4. Hei, vi (jeg + mannen min + to barn pa 4.5år og nesten 6måneder) skal på campingvogntur om sommeren. Turen starter 31.Mai i Trondheim og slutter 2. September i Kirkenes. Når vi kommer til Mo i Rana må han fly tilbake på jobb i Oslo i en uke og jeg blir alene med barna og campingvogn i Mo i Rana område. Vi er veldig turglade mennesker og jeg håpet at noen som kjenner område kan anbefale noen turer (og gjerne aktiviteter) for oss. Datteren min kan gå opp til 10km og 500 høydemeter per dag, men jeg må også bære hennes lillebror og utstyre. 😆 Alle tips er velkommen!
 5. Hei, jeg har lyst å ta jenta mi på tur i morgen med overnatting til lørdag (eller også til Søndag mulig). Hun kan gå selv op til 6-9km og klarer 400-500 høydemeter. Jeg klarer det samme akuratt nå med den store magen. Jeg kjører fra Bærum. Nesten alt i Bærum område er alrede fullboket og jeg må si at jeg har lyst å ta henne litt mere ut av Oslo områden (Skrim, Telemark, Valdres, Jotunheimen etc.) Foretrekker en ubetjent DNT hytte. Vet noen om en fin høsttur (3-7km, max. 400 høydemeter) til en hytte (kjøretur ikke lenger enn 3.5 timer)? Takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.