Gå til innhold

Rosander

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rosander

Nylige profilbesøk

44 profilvisninger
 1. Rosander

  Erfaring Åsnes Ingstad

  Sikker på at du ikke har valgt feil ski mtp vekt? Disse skiene skal ha smørelomme men det avhenger jo av at skien er tilpasset brukeren.
 2. Rosander

  Salomon Contagrip, like elendig på alle modeller?

  Takk for svar alle sammen, da blir det nok en annen produsent for sko som skal brukes på litt hardere underlag.
 3. Jeg kjøpte ett par salomon cilaos gtx for ett år siden, dette er en tursko som høyst sannsynlig er beregnet for bruk på skogsunderlag, og der fungerer de kjempebra pluss at skoene er veldige behagelige å bruke. Men, ved bruk på vått fjell/stein er det som å gå barbeint på grønnsåpe. Selv dress skoene mine har bedre feste. Jeg ser etter noen sko I 1000kr klassen som kan brukes på lette fjellturer og ser ofte salomon modeller jeg kunne tenkt meg men jeg lurer på om alle Contagrip modeller bruker samme gummiblanding i sålen? Evt om det er mønsteret som skaper den lave friksjonen mot underlaget? I tillegg til at de er kjempeglatte så slites også mønsteret i sålen ned veldig fort synes jeg.
 4. Rosander

  Materiale til "pot cosy"

  Evt https://www.marineshop.no/interiør-eksteriør/luker-/-ventilasjon/støyisolasjon/armaflex-sound-20mm-plate-kleb-alu-105285-p0000057967
 5. Rosander

  Materiale til "pot cosy"

  Dette skal være mulig å få tak i på byggevarehus o.l.
 6. Rosander

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Tolker du virkelig den ene kommentaren dit hen at hun ble bedt om å ta av bhen? Virker jo som en spøk hele greia.
 7. Rosander

  En perfekt morgen

  Har du prøvd å laste ned appen?
 8. Rosander

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Og Tonje skriver : "Det er mye som ikke er ekte eller som er unaturlig i forbindelse med promotering av friluftsliv idag; Å posere nærmest naken med rifla for eksempel. " 😂 😂 Men etter å ha lest dette innlegget http://www.tonjeblomseth.com/blogg/23/5/2018/hva-n så skjønner jeg jo at alt dette er en stor pr kampanje hvor hun til syvende og sist skal selge bøker, tv serier, foredrag, drive nettbutikk og eget foretak, drive produktutvikling, markedsføre sine sponsorer, være ambassadør osv. For all del, ho er flink som har kommet dit hun er, og hun er sikkert kjempeflink på sitt felt men makan til hyklersk dame skal du lete lenge etter.
 9. Rosander

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Problemet er jo at personene er saken, alle sammen av de selger jo både seg selv å opplevelsene de deler og dermed er en del av denne "fæle friluftsbransjen". Men enkelte er veldig opptatt av å påpeke at de andre er så falske, og da er det vel helt legitimt å fremheve at anklageren her kanskje ikke er så ekte allikevel. Det samme gjelder den andre tråden om samme sak hvor det ble klaget over turfolk i rosa jakker og arrangerte bilder mens forfatteren selv hadde profilene sine fulle av akkurat det samme.
 10. Rosander

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Det kommer vel helt an på hva slags opplevelse du er ute etter. Om du vil se fine naturperler i all sin prakt så er ikke lars monsen sin boxershorts brenning riktig filmsnutt uansett hvor mye substans det er. Se på nettsiden du selv har i signaturen din er den da uten substans siden bildene ikke er uten filter, arrangement eller andre foto teknikker som feks bruk av lang lukkertid for å "pynte" på virkeligheten? Jeg kritiserer ikke kunnskapen eller "substansen" til noen, men hvordan bildene ser ut eller hvordan de promoteres på nettet har da ekstremt lite å si for noe som helst. Innlegget til Tonje er ren PR og eksakt samme strategi som disse "rosabloggerne" bruker for å skape mer oppmerksomhet rundt seg selv. For meg blir det bare hyklersk.
 11. Rosander

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Genuint opptatt av friluftsliv som feks å drive med jakt utenfor jaktsesongen (og legge fra seg tomhylsene)? Og ta bilder av det for å få følgere, og likes, og til slutt penger fra sine kommersielle sponsorer? Eller å betale for annonser slik at andre brukere skal se innleggene hennes? Hun er jo like stor del av "problemet" hun prøver å komme til livs, den eneste forskjellen er i følge henne at hennes bilder er ekte og det er ikke de andres. Selv om den sosiale medieprofilen hennes ser ganske lik ut som alle de andre.
 12. Rosander

  Egne Norrøna sekker hos XXL?

  En av grunnene til at de store sportskjedene kan ha den såkalte "Prismatchen" og "Pris garanti" er at de får egne modeller laget spesifikt for dem slik at du ikke kan sammenligne produktet og prisene i andre butikker. Det er som regel ekstremt små forskjeller i utseende og funksjon men modellnavnene er ofte ulike. Edit: Men sekkene du linker til er jo like, det er nok bare vekta som er feil i en av butikkene.
 13. Rosander

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Er det galt å poste bilder som ligner på andres også nå?
 14. Rosander

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Det ble en kort fisketur uten fangst i ett ferskvann ikke langt hjemmefra, heldigvis er det bare 10 minutter til sjøen så prøvde litt der også. Ingen fangst der heller men ble jo en tur av det uansett
 15. Rosander

  Droneflyving for enhver pris?

  Men hva er en drone da? En drone er egentlig feil begrep for ett quadkopter. Det er bruken som enten klassifiseres som modellflyving eller Drone flyvning. Flyr du for gøy (rekreasjon), for å ta bilder av teltet ditt eller som en sport så driver du med modellfly, uavhengig av hvor mange rotorer (helikopter, quad- eller octacopter) eller type fremdriftsystem (propell, jet, batteri, bensin). https://www.droneklubben.net/dronefaq http://www.nlf.no/modellfly/modellflyging-vs-ubemannede-luftfart-y https://luftfartstilsynet.no/droner/sporsmal-og-svar-om-droner-og-modellfly/
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.