Gå til innhold

Tomas 70

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Abonnerer du på ‘Nyhetsbrev’ fra XXL/(xxl.no) kan du gjøre et røverkjøp. Forutsatt at du har behov for produktet/(produktene. De har nedsatt pris på på det meste av varebeholdningen) Helsport Rago Down sovepose, lengde 185cm, har en salgspris til kr 1859,- Idag og frem til i morgen, den 24/9 er det 25% avslag oppå det igjen. Da blir prisen kr 1394,- Pris hos konkurrentene, for samme sovepose, er rundt 3000 kr
  2. Jeg må bare kommentere denne, da jeg selv har 2stk Osprey-sekker: Atmos 50L, og Aether 85L og jeg er veldig fornøyd med dem. Begge, i nyeste modeller og disse har super komfort. Når jeg skulle kjøpe dagstursekk, nå i sommer, så kikket jeg på Osprey og diverse andre sekker. Valget falt på den nyeste modellen til Gregory: Zulu 30L. Den sitter på ryggen som Osprey Atmos og Aether-sekken, - den sitter som støpt. Den er komfortabel, med god lufting, og er lett å justere. Jeg har fylt den opp med 12kg av diverse utstyr og den er da fortsatt komfortabel å bære. Sekken har både G-sport og Fjellsport. De har begge hatt denne nyeste modellen på tilbud, til kr 999,- noe jeg synes er en veldig bra pris, med tanke på sekkens kvaliteter. Detaljene går jeg ikke inn på da disse er beskrevet hos forhandlerne. Én detalj kan jeg nevne og det er at jeg anbefaler den på det varmeste. Den er verdt å ta med i din vurdering av type dagstursekk. Uansett, - lykke til med valget. (av ryggsekk)
  3. Nå funket: SOL25 som rabattkode. (Uten bindestrek i mellom sol og 25) Edit: Og nå virket, igjen: SOL-25 (Med bindestrek)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.