Gå til innhold

Tomas 70

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

Om Tomas 70

Nylige profilbesøk

180 profilvisninger
 1. Dette var veldig bra filmet! Håper du forsøker å selge dette prosjektet til en stor TV-kanal, som f.eks. NRK, når du har passert 1000 dager ute. Håper du lykkes med det! Fint med oppdateringer i form av videosnutter. God tur videre!
 2. Her må jeg legge inn en protest. Jeg kjøpte en Viking Warmpeace 900. Den leverte jeg tilbake igjen. Det var ikke noe dunfyll rundt hettesnora og snora til varmekragen. Jeg fikk hetta av hetta og varmekragen. Den hetta gnagde i ansiktet. Denne soveposen ga meg et overraskende ubehag. Dette var noe jeg kunne forventet meg av en sovepose på 1700-tallet. Jeg måtte se på kalenderen etter å ha prøvd denne soveposen. Xxl hadde tilbud på Helsport Rago Winter. Det sparte jeg 1000 kroner på. Hettesnora og snora til varmekragen på denne soveposen er omgitt av deilig og mykt dun. Akkurat hva jeg forventer meg av en sovepose i dag. DETTE var mye for pengene. Viking warmpeace-posen var varm, det skal den ha.
 3. www.fjellsport.no (Bruker jeg meget ofte) www.xxl.no (Bruker jeg ofte) www.magasinet.no. (Bruker jeg sjelden) (De har fysisk butikk ved mitt hjemsted) Fjellsport har et stort sortiment av god kvalitet, ofte til gode priser. Dem er jeg veldig fornøyd med.
 4. amfibi.no har flere gode tilbud på ryggsekker. Blant annet: Osprey Atmos AG 50 Rigby Red LG, kr 1430,- (røverkjøp)
 5. En Footprint for meg: Med Footprint får jeg bunn i forteltet. Den kan jo også brukes som en liten tarp. En Footprint bidrar også, som nevnt, med å beskytte teltbunnen mot skader, og mot kondens, og til å beskytte det oppblåsbare liggeunderlaget. Man sparer litt tid med å ikke måtte være for kritisk til underlaget teltet skal settes opp på. Og, om teltet skal selges en dag, så har det større verdi med en fin og hel teltbunn. Den lille ekstra vekten bærer jeg med glede når jeg tenker på alle fordelene en Footprint gir.
 6. Jeg prøvde å få trådstarter tilbake til sitt ønske om et grønt telt. Jo, jeg fikk med meg den ‘røde tråden’. Det holdt på å koste meg et rødt Hilleberg Unna. Forfengeligheten og grunnen til et kjøp, i mitt hode, ble gjemt bak argumentet om sikkerhet. Jeg ble hypnotisert av den «røde tråden» og trykket «Kjøp, og Avbryt» flere ganger, hos Fjellsport. Jeg, - en grønn mann. Det oransje teltet du har er et flott telt! Kanskje det er det teltet som kler høsten best. Mangfoldet av farger i telt-verdenen er spennende å se. Men, favoritten min er et grønt telt - særlig når det er grønt ute. Selvlysende grønt er uaktuelt. Da blir det et selvlysende rødt forfengelig Hilleberg Unna isteden. Trådstarter: Det blir spennende å se hvilket telt dere ender opp med, og hvilken farge dere velger.
 7. Akkurat nå ligger det mange telt ute på Outlet’en til Helsport.. De har slitesterke, og ikke minst grønne telt.. Som f.eks. Reinsfjell Pro 3. Jeg digger det (grønne) teltet til camping og kajakkturer. To stykker som fordeler vekten på teltet kan fint bringe det til skogs og til fjells, om dere kjører hver deres bil. - (Det var litt overdrevet). Det veier, med Footprint, ca 5.2kg.
 8. Søndagskveld og mandagsmorgen var det en supergod pris på Helsport Fjellduk X-Trem. Kun kr 19,- . For god til å være sann, så jeg gadd ikke å prøve å bestille, da det ville medført litt arbeid (tilbakebetaling) i etterkant. Feilprising er fint, om den ikke er så langt unna en god tilbudspris.
 9. Det kan være noe i det at det kommer på tilbud på Black Friday, om det er hold i det dama på kundeservice sier, og det er det sikkert. Sjekk skjermbildet fra Prisguiden. Der viser det at det var på tilbud fra den 19 til den 23 november 2018. Se på venstre side av bildet: Dato og pris.
 10. Takk for svar. Da skal jeg prøve det. God tur!
 11. Hei, Ivan! Nå ble jeg veldig ivrig og lastet ned Topokart på iPaden og betalte Premium-abbonementet. Dette ser jeg nå at jeg burde gjort med iPhonen, da Premium-abbonementet kun er på iPaden (som jeg kun bruker hjemme i stua) og ikke på iPhonen som jeg bruker på tur. Jeg er vant til at alle apper med alt innehold synkroniseres mellom iPad og iPhone. Er det slik at jeg nå gjorde et bomkjøp, eller kan dette Premium-abbonementet overføres til min iPhone?
 12. Det er lett å gå seg vill på dette forumet når man ikke er kjent. Jeg postet dette innlegget i feil tråd. Tar det her det hører hjemme. Abonnerer du på ‘Nyhetsbrev’ fra XXL/(xxl.no) kan du gjøre et godt røverkjøp: Helsport Rago Down sovepose, lengde 185cm, har en salgspris til kr 1859,- Idag og frem til i morgen, den 24/9 er det 25% avslag oppå det igjen. Da blir prisen kr 1394,- Pris hos konkurrentene, for samme sovepose, er rundt 3000 kr
 13. Abonnerer du på ‘Nyhetsbrev’ fra XXL/(xxl.no) kan du gjøre et røverkjøp. Forutsatt at du har behov for produktet/(produktene. De har nedsatt pris på på det meste av varebeholdningen) Helsport Rago Down sovepose, lengde 185cm, har en salgspris til kr 1859,- Idag og frem til i morgen, den 24/9 er det 25% avslag oppå det igjen. Da blir prisen kr 1394,- Pris hos konkurrentene, for samme sovepose, er rundt 3000 kr
 14. Jeg må bare kommentere denne, da jeg selv har 2stk Osprey-sekker: Atmos 50L, og Aether 85L og jeg er veldig fornøyd med dem. Begge, i nyeste modeller og disse har super komfort. Når jeg skulle kjøpe dagstursekk, nå i sommer, så kikket jeg på Osprey og diverse andre sekker. Valget falt på den nyeste modellen til Gregory: Zulu 30L. Den sitter på ryggen som Osprey Atmos og Aether-sekken, - den sitter som støpt. Den er komfortabel, med god lufting, og er lett å justere. Jeg har fylt den opp med 12kg av diverse utstyr og den er da fortsatt komfortabel å bære. Sekken har både G-sport og Fjellsport. De har begge hatt denne nyeste modellen på tilbud, til kr 999,- noe jeg synes er en veldig bra pris, med tanke på sekkens kvaliteter. Detaljene går jeg ikke inn på da disse er beskrevet hos forhandlerne. Én detalj kan jeg nevne og det er at jeg anbefaler den på det varmeste. Den er verdt å ta med i din vurdering av type dagstursekk. Uansett, - lykke til med valget. (av ryggsekk)
 15. Nå funket: SOL25 som rabattkode. (Uten bindestrek i mellom sol og 25) Edit: Og nå virket, igjen: SOL-25 (Med bindestrek)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.