Gå til innhold

Tomas 70

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tomas 70

Nylige profilbesøk

263 profilvisninger
 1. Jeg prøvde med litt livredning. Vi får håpe tråden/spekesilda bare er i koma og våkner etterhvert... ... ... ...
 2. Har du fått prøvd teltet og gjort deg noen erfaringer med det? Er det eventuelt noen andre som har erfaringer med dette teltet - Pro 2 eller Superligt 2 ??
 3. Når jeg har vært på sikkerhetskurs i forbindelse med mitt arbeid som håndverker, da formidler kursholder i ‘sikkerhet på arbeidsplassen’ at «de fleste ulykker skjer i hjemmet». Skal man, for eksempel, gjøre et arbeid noen meter opp i høyden på arbeidsplassen så er sikring en del av jobben, selv om man BARE skal gjøre en liten jobb som er unnagjort på et blunk. Det blir på arbeidsplassen rigget en stilasje, som må godkjennes og merkes som sikker. I hjemmet så vil en del av oss BARE ta en stige eller BARE en gardintrapp, og det er da det noen ganger går galt i hjemmet. Man tar rett og slett ikke sikkerheten på like stort alvor i hjemmet som på en arbeidsplass. Risikovruderingene i hjemmet er mye lavere enn på en profesjonell organisert arbeidsplass. Det er vel her den statistikken blir hentet fra. Flere ulykker skjer i hjemmet, kontra en arbeidsplass. Jeg vet ikke om skader i naturen i forbindelse med friluftsliv blir regnet som ‘i hjemmet’. Selv tar jeg risikovurderinger på stort alvor når jeg er alene på tur, litt mer enn når jeg er hjemme.
 4. Merkelig at ingen har slått til på disse trugene enda? Fancy og lette truger for gramjegeren. Her er det bare å løpe å kjøpe...
 5. Jeg har en Osprey Aether 85L (seneste modell) og den er det ikke noen rotasjon på i hoftebelte. Nå er kanskje ikke 20-21kg tungt for deg, men for meg så er det nokså tungt. - Med staver, som jeg alltid bruker, går det fint å gå i oppoverbakker. Generelt liker jeg ikke ha for mye av belastningen på hoftebelte/hoften når jeg bærer over ca 15kg. Jeg savner ikke roterende hoftebelte når jeg bærer «tungt» i oppoverbakker.
 6. Dette var veldig bra filmet! Håper du forsøker å selge dette prosjektet til en stor TV-kanal, som f.eks. NRK, når du har passert 1000 dager ute. Håper du lykkes med det! Fint med oppdateringer i form av videosnutter. God tur videre!
 7. Her må jeg legge inn en protest. Jeg kjøpte en Viking Warmpeace 900. Den leverte jeg tilbake igjen. Det var ikke noe dunfyll rundt hettesnora og snora til varmekragen. Jeg fikk hetta av hetta og varmekragen. Den hetta gnagde i ansiktet. Denne soveposen ga meg et overraskende ubehag. Dette var noe jeg kunne forventet meg av en sovepose på 1700-tallet. Jeg måtte se på kalenderen etter å ha prøvd denne soveposen. Xxl hadde tilbud på Helsport Rago Winter. Det sparte jeg 1000 kroner på. Hettesnora og snora til varmekragen på denne soveposen er omgitt av deilig og mykt dun. Akkurat hva jeg forventer meg av en sovepose i dag. DETTE var mye for pengene. Viking warmpeace-posen var varm, det skal den ha.
 8. www.fjellsport.no (Bruker jeg meget ofte) www.xxl.no (Bruker jeg ofte) www.magasinet.no. (Bruker jeg sjelden) (De har fysisk butikk ved mitt hjemsted) Fjellsport har et stort sortiment av god kvalitet, ofte til gode priser. Dem er jeg veldig fornøyd med.
 9. amfibi.no har flere gode tilbud på ryggsekker. Blant annet: Osprey Atmos AG 50 Rigby Red LG, kr 1430,- (røverkjøp)
 10. En Footprint for meg: Med Footprint får jeg bunn i forteltet. Den kan jo også brukes som en liten tarp. En Footprint bidrar også, som nevnt, med å beskytte teltbunnen mot skader, og mot kondens, og til å beskytte det oppblåsbare liggeunderlaget. Man sparer litt tid med å ikke måtte være for kritisk til underlaget teltet skal settes opp på. Og, om teltet skal selges en dag, så har det større verdi med en fin og hel teltbunn. Den lille ekstra vekten bærer jeg med glede når jeg tenker på alle fordelene en Footprint gir.
 11. Jeg prøvde å få trådstarter tilbake til sitt ønske om et grønt telt. Jo, jeg fikk med meg den ‘røde tråden’. Det holdt på å koste meg et rødt Hilleberg Unna. Forfengeligheten og grunnen til et kjøp, i mitt hode, ble gjemt bak argumentet om sikkerhet. Jeg ble hypnotisert av den «røde tråden» og trykket «Kjøp, og Avbryt» flere ganger, hos Fjellsport. Jeg, - en grønn mann. Det oransje teltet du har er et flott telt! Kanskje det er det teltet som kler høsten best. Mangfoldet av farger i telt-verdenen er spennende å se. Men, favoritten min er et grønt telt - særlig når det er grønt ute. Selvlysende grønt er uaktuelt. Da blir det et selvlysende rødt forfengelig Hilleberg Unna isteden. Trådstarter: Det blir spennende å se hvilket telt dere ender opp med, og hvilken farge dere velger.
 12. Akkurat nå ligger det mange telt ute på Outlet’en til Helsport.. De har slitesterke, og ikke minst grønne telt.. Som f.eks. Reinsfjell Pro 3. Jeg digger det (grønne) teltet til camping og kajakkturer. To stykker som fordeler vekten på teltet kan fint bringe det til skogs og til fjells, om dere kjører hver deres bil. - (Det var litt overdrevet). Det veier, med Footprint, ca 5.2kg.
 13. Søndagskveld og mandagsmorgen var det en supergod pris på Helsport Fjellduk X-Trem. Kun kr 19,- . For god til å være sann, så jeg gadd ikke å prøve å bestille, da det ville medført litt arbeid (tilbakebetaling) i etterkant. Feilprising er fint, om den ikke er så langt unna en god tilbudspris.
 14. Det kan være noe i det at det kommer på tilbud på Black Friday, om det er hold i det dama på kundeservice sier, og det er det sikkert. Sjekk skjermbildet fra Prisguiden. Der viser det at det var på tilbud fra den 19 til den 23 november 2018. Se på venstre side av bildet: Dato og pris.
 15. Takk for svar. Da skal jeg prøve det. God tur!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.