Gå til innhold
  • Bli medlem

Thandeka

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Thandeka

  1. Ah, ok jeg skjønner. Jeg tenkte ikke på at det allerede var varmebehandlet. Tusen takk for råd! 🥰
  2. Tusen takk for veldig gode tips! Jeg lurer på hvordan tilberede den tørkede maten - hvordan kan jeg vite hvor mye vann som trengs? Både for å rehydrere den tørkede maten, og å ha nok vann til å koke pastaen/risen (når alt kokes sammen)? Og hvor mye tid må det kokes (eller ligge i vann)? Jeg ser at du putter alt i samme pose og lager det sammen, men er det ikke noe forskjell på hvor mye tid som trengs til å svelle de dehydrerte ingrediensene, og å koke risen/pastaen? Hvordan unngå at pastaen blir overkokt mens de dehydrerte grønnsakene har nok tid til å bli ferdig hydrert? Tusen takk for svar, og alle gode råd
  3. Når og hvor lenge trenger du å låne? Jeg har en sånn: https://www.kitchentime.no/no/p/ed5-frukt-og-sopptrker Jeg har ikke prøvd å tørke kjøtt med den ennå, men har god erfaring med grønnsaker, frukt og krydder. Hvis du tror den kan funke for deg, så kan du få låne den en periode - men den må i så fall hentes og leveres der jeg bor i Oslo
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.