Gå til innhold
 • Bli medlem

Frank Sørensen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Frank Sørensen vant dagen sist 21. november

Frank Sørensen hadde mest likt innhold!

Om Frank Sørensen

 • Bursdag 18. nov. 1980

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

75 profilvisninger
 1. Ja har fått hatt det i bruk, men da vi oftest bruker lavvo savner jeg å få brukt det oftere. Teltet ble røsket med fra xxl når det skulle ryddes stort hos de i fjor. Ned fra 3500,- husker jeg rett. Vaude var for meg da ukjent. Stenger var solide, lett å sette, og telt oppsettet som også gjør det selvstående var deilig, og vindstabilt. Bare å plukke opp å flytte det til rett plass, og snu det opp ned for å fjerne rusk inni. 2 utganger, så jeg slipper å krype over fruen.
 2. Jeg fikk tak i Vaude Space 3PL til en nette sum av 1500 i fjor. Video av den under. Er fremdeles under prøving. Men god takhøyde på de her altså👌
 3. Blir interessant å høre svarene du eventuelt får. Jeg har opplevd dette selv en gang, og tenkte ikke en tanke på hva som egentlig hadde skjedd.
 4. Vi har en pandemi gående. Meget mulig den er grunnen
 5. Hei! Ser at du ikke har fått noe svar, så jeg kan no gi det jeg har. Jeg bruker Helsport Varanger camp 8-10 med innertelt med fast bunn. Jeg gikk bort ifra løs bunn og innertelt, da det er mer trekk fra sidene med dette. Lufting i toppen er justerbar innefra. Dette er noe av det letteste du får, å tåler en storm fra egen erfaring. Det bråker mer en bomull i vind. Det har inngangsparti som er god til å holde vann ute, mulighet til å sette sko og en sekk eller 2. vil tro at å gå hakke opp fra 8-10 til 12-14 manns ville passe deg. Jeg er fornøyd med denne lavvo.
 6. Håper dere finner en som passer. Ta dere en titt på Trollhetta om 95 liter er nok. Der er en som er oppgradert av denne, men vår heter bare Trollhetta 95. Ytterlommene er genial, sitter meget godt både på meg og fruen.
 7. Er det en ting jeg har brukt lang tid på, så er det å finne teoriene rundt alt som gjelder på tur. En ting jeg har lært som er den viktigste, er erfaring. Din egen og de som uten tvil vet hva de snakker om. Trådstarten gjelder en sak på å spare penger, ved å gi fra seg en annen. Mer vekt. Ikke hva som er bedre, lettere eller kulere. Inngangsbiletten til en god tur. Jeg har personlig brukt dette oppsettet å lykkes i lavvo 8-10 manns. Hva jeg ennå ikke er overbevist på hvor godt funker, er kun et oppblåsbart underlag alene med isolasjon vil fungere under de samme forhold. S
 8. Glemte dette. Om det er vinter, og dere er på ski, vurder en Paris transportpulk. Rimelig og da kan du ta med ekstra bagasje til barna.
 9. Små barn mister fort varme, så de må prioriteres på dette. Bamse og et underlag som flytter det opp fra direkte kontakt med bakken er godt alternativ. Min sønn på 4 har brukt uisolert luftmadrass og bamse, feltseng type kompakt (ca 8cm opp fra bakken), og en extreme pose de kaldeste dagene ( -16c), og en -8 på høst og vår. begge alternativer krever mer volum, jeg har selv ikke erfaring med bare 1 underlag.
 10. Jeg har selv prøvd begge varianter vinter og høst. Underlag og oppblåsbar over kaldt, Oppblåsbar og undelag oppå, varmere. Ligger man på luft, så vil luften gjerne varmes opp, og det blir da varme fra kroppen som ligger oppå. I en luftmadrass uten et varmelager (dun-fiber f.eks), vil ikke rein luft klare å lagre denne varmen, fordi bakken er kald. Derfor og nettopp derfor bruker vi isolasjon i hus, for å opprette et varmelager for oppvarmet luft.
 11. Jo grunnen er enkel den. Det oppblåsbare liggeunderlaget blir like kaldt som omgivelsen, så ved å ligge på bamse underlaget, beholder du varmen du genererer i kroppen. ligger du rett på et uisolert underlag vil du kjapt fryse.
 12. Jeg har aldri sett et til 599,- jeg har 4 som er kjøpt 1 og 1. samtlige bortsett fra 1 var 399,- poenget, er å spare penger. Litt her og litt der. Flere ganger har jeg fått høre at, nei jeg kan ikke være med for jeg har ikke råd. Jeg har gitt tips til å spare penger, jeg har lånt bort utstyr også. Skal du på korte turer, med for eksempel små barn. Kanskje du bare skal på en campingplass, eller du parkerer like ved, eller gå en liten time. Ja man må betale med mer vekt. Men man kan komme seg ut selv om man ikke har utstyr til 20/30 lapper. Jeg har 3 barn selv,
 13. Skal du bære for deg selv kun, så er 95 liter nok, vinter ville jeg ikke gått under 110, da det blir mer volum om du ikke har kjøpt det grommeste av ultra lett og kompakt utstyr da. I mitt tilfelle, må jeg ta ekstra pga barn, og da blir de siste 20 literene på en 130 liter viktige. bare vintersoveposen var nesten halve sekken nettopp pga av valget gikk på pris og ble fiberpose og ikke dun. Har klart meg på 110 også, bruker også pulk når det er ekstra kose komfort vi vil ha.
 14. Ja klart det er utfordringer, det blir det alltid. Men ønsker man å komme seg ut, uten å hive månedslønner ut døra for en helg eller 3 i året, så er dette et alternativ som fungerer. Bare bamseunderlaget blir lagt riktig
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.