Gå til innhold

Tech-2000

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tech-2000

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tech-2000

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  Jeg så tilfeldigvis mitt bilde brukt i en annonse i en avis. Tok kontakt og sendte faktura. Selv om bildet kan søkes opp på internett så står det likevel på siden det ligger på at det ikke kan brukes uten lov. Dessverre ikke like enkelt når det gjøres av privatpersoner, for det tror jeg ikke folk tenker på over hodet.
 2. Tech-2000

  Primus Power Stove Set

  Jeg har sett litt på de forskjellige typene, men jeg synes det virket som et bra sett til mitt bruk. Og at det i tillegg kan påkostes til multifuel ser jeg på som et pluss, så jeg slipper å måtte kjøpe ny brenner og eventuelt la settet stå ubrukt. Jeg vet ikke om jeg har lyst til å bruke det i forteltet om jeg bruker det som multifuel, da det ser ut som det kan komme litt stikkflammer i starten. Jeg vil ha et sett til i hovedsak to personer som kan brukes til det meste, f.eks. koke ris, gryteretter, fisk etc. At det har vindskjerm "innebygget" og står stødig ser jeg på som pluss. Jeg har sett Primetech har fått positiv omtale, så det høres ut som et bra sett da det er ganske likt. Lurer dog på om den vesken til "Power Stove Set" er litt i meste laget, men usikker på om 800g er for mye uansett. "Power Stove Set" fant jeg til 1700, så om produktet er godt nok så tenkte jeg at det kunne være et bra sted å starte. Og når man i tillegg senere kan oppgradere det til multifuel for 999kr så er det jo billigere enn å kjøpe del for del. Det jeg ikke skjønner og hvorfor jeg laget første innlegg i denne tråden er hvorfor det er utgått, men det kan jo være det en litt for bra deal da det spiser av multifuel-markedet? Jeg vet ikke
 3. Tech-2000

  Primus Power Stove Set

  Etter det jeg har sammenlignet på nettet så ser det ut som "Spider Stove Set" på samme måte som "Power Stove Set" har erstattet tidligere ETA-produktene og ble oppgradert samtidig (EtaPower er ikke lik Power Stove som i videoen i første innlegg), mens Spider-versjonen er vel litt mindre i størrelse enn Power? Da gryten ikke får plass nede i vindskjermen, og er for 1-2 personer i følge nettsidene. Ser sånn ut på YT-videoen: Forskjellen er vel at støttebenene på "Power Stove Set" sitter fast i vindskjermen, mens Spider-versjonen bruker den vanlige spider-brenneren sine ben. Ellers så ser brenneren lik ut. Det ser også ut som Primetech har erstattet Spider-versjonen også da denne heller ikke finnes på Primus.eu sine sider, så begge er vel "utgått" til fordel for nye PrimeTech som finnes i to stor og liten størrelse hvis jeg forstår det riktig. Så så da må jeg kjøpe den gamle Spider/Power Stove Set for å få multifuel-funksjon da dette ikke er mulig på Primetech eller noen andre Primus-kjøkken lenger? 😕
 4. Tech-2000

  Primus Power Stove Set

  Er Express Spider-brenneren bedre enn den brukt i Primetech-brenneren? Den største fordelen som jeg ser er at det kan kjøpes til et multifuel-kit til "Power Stove Set" slik at den også kan brukes til multifuel, men jeg ser ikke noe slik kit til Primetech. I tillegg ser det ikke ut til at Primetech-brenneren kan forvarmes med fuel da den er flat på toppen? Merkelig at de har fjernet denne muligheten. Jeg har lyst til å bruke multifuel etter hvert, og da kan ikke primetech brukes lenger (eventuelt må jeg kjøpe et helt nytt multifuel-system og bytte brenner?)? Hvis jeg går direkte på multifuel så er det et dyrere kjøp i starten og den vindskjermen/stabiliteten som Power Stove/Primetech har ikke vil følge med. Power Stove Set har nesten lik vekt som Primetech stove set 1.3l (805g vs. 727g) også. Jeg liker derimot at Primetech-løsningen har eget håndtak, og mulighet til å vippe opp holderene til å kunne bruke stekepanner el.l. lettere. Kan det være at Multifuel-kittet også går ut av produksjon da Power Stove Set tydeligvis er ute av produksjon slik at jeg ikke får kjøpt dette om et års tid? Eventuelt reprasjons-kit el.l. Er dette et problem om man kjøper et utgått produkt?
 5. Tech-2000

  Primus Power Stove Set

  Hei! Jeg var innom Sportsbutikken her en dag og kom over denne da jeg er på utkikk etter et kokesystem: Jeg tenkte jeg skulle sjekke litt på nettet hvilke erfaringer folk sitter med, men jeg finner veldig lite informasjon om denne. Den finnes ikke i listen på Primus sine hjemmesider: https://www.primus.eu/store/stoves/trekking-stoves/, ingen funnet i prisguiden sin oversikt eller fjellsport/andre butikker jeg har sjekket (Fjellsport har dog multifuel kittet man kan kjøpe til). Det selges "Primus Primetech Stove Set" ser jeg (og som det finnes tråder om her inne på forumet), men dette er jo et annet produkt. Eller er det Primetech stove set som har tatt over for "Power Stove Set" ? Derimot så har Primus en YT-video på denne, der de kaller den "Former ETA Power", så den har tydeligvis tatt over for et eldre produkt. Videoen er fra 2014 og viser denne ganske tydelig og forskjellene på Primetech-settet (annet lokk, en plastikkboks i stedet for to kjeler, egen "bag" for å holde varmen, m.m.): Er produktet gammelt/utgått/erstattet av noe annet?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.