Gå til innhold
  • Bli medlem

Veronika

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Veronika

  1. Veronika

    Kløv til hund

    Jeg har hørt noe bra om den før. Vet du hva ca. pris på dem er? Han er jo utvokst, ung og i god form. Men jeg synes halvparten av vekten høres fryktelig mye ut, og det er det kanskje på en lang tur? Tanken er å trene han opp til å kunne bære kløv på en ukestur i sommer. Vet du om det er for liten tid å trene han opp? Er da snakk om ca 4 mnd, det burde vel gå helt fint? Vi går daglig 2-4 timer tur, og har tenkt oss på noen helgeturer i marka før den planlagte ukesturen, så har gode muligheter til å ta det gradvis. Jeg stiller sikkert dumme spm nå, men har aldri brukt kløv før : )
  2. Veronika

    Kløv til hund

    Hei! Har noen spørsmål angående kløv til hund og tenkte kanskje dette var rette stedet å få svar : ) - Har enda ikke kjøpt kløv, har noen erfaringer om hvilke som er bra og mindre bra? Jeg har en 3 år gammel Toller, han veier 23 kg. - Hvor mye kan han bære? Har hørt at en tommelfingerregel er 1/3 av vekten, stemmer dette? - Vet selvsagt at jeg må venne han til kløven og trene opp gradvis fra ingen vekt til den vekten han skal bære på tur. Noen som har noen tips om hvor lang tid man må bruke på dette og hvor sakte man må gå frem? Håper på gode svar : )
  3. Takk, den turen hørtes jo bra ut da:) Lover å vurdere den;)
  4. Jeg har en nydelig kleine munsterlander Tysk fugelhund.. Vi bruker han på skogsfugljakt:)
  5. Takker for svar fra deg og:) Godt å vite at hunder er velkomne de fleste steder:) Nei, tror kløv går dårlig på han.. Blir vanskelig å velge mellom telt og hytte da:-/ Har en stor lavo, bedre komfort, men den blir nok for tung å bære med seg..
  6. Takk for svar:) Tipset ditt etterlot meg med noen spørsmål jeg håper du kan svare på? Hvor blir utgangspunktet? Mulig å komme seg lett fra Oslo? Hvor lang er hver tur ca? Tror vi klarer oss uten guide, hehe.. Setter likevel pris på tilbudet:p
  7. Hei:) Vi er to jenter på 17 som ønsker et friskt og aktivt innslag i ferien vår! Gikk opp preikestolen i fjor og fikk smaken på å bruke kroppen i flott natur:) Det er jo knapt en dagstur, i år har vi en uke til rådighet, men har tenkt oss en tur på alt fra 3-5 dager.. Vi er helt blanke på sted og rute så trenger noen tips fra noen med erfaring. Kriterier til turen: - Vi bor rett utenfor Oslo. Å reise litt for å komme til utganspunkt gjør ikke noe, så lenge det ikke tar veldig lang tid og koster skjorta. - Middels "vanskelighetsgrad". Vi er jo ikke vant med å gå lange turer i fjellet. - Vil gjerne gå litt lenger enn 3 timer om dagen.. 5-8 timer er vel kanskje passelig? Er det lurt å bli medlem av turistforeningen? Er det lurt å legge ruta til et sted man kan finne hytter å sove på, eller fungerer telt bra? Har en fuglehund som gjerne vil bli med, det er kanskje ikke lov på hyttene? Tidligere har vi blitt tipset om Finse, er det et godt utgangspunkt? Takknemlig for alle svar og tips;)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.