Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjarne André Tvetene

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Bjarne André Tvetene

  1. "Du kan i utgangspunktet fly droner i verneområder, men aldri under jakt. Reportasje: Arne Roger Janse Publisert 22. februar 2017Oppdatert 22. februar 2017 Slik konkluderte seniorrådgiver Arild Sørensen i Miljødirektoratet sitt innlegg under dronekonferansen UNC 2016. Han var invitert nettopp for å redegjøre for disse to forholdene. – Generelt er bruk av droner tillatt i verneområder, men det finnes unntak for en del av de mer enn 2000 verneområdene i Norge. For å finne ut hvilke regler som gjelder i hvert enkelt verneområde, kan man bruke naturbase.no, hvor det finnes en kartløsning med tilhørende vernebestemmelser. I bestemmelsene vil det stå spesifikt dersom det er begrensninger eller forbud mot bruk av droner. Dersom det ikke står noe om droner, er det tillatt å fly, forklarte Sørensen." https://www.uasnorway.no/tillatt-verneomrader-forbudt-jakt/ Så det vil si at står det ikke spesifikt droner, så er det lov.
  2. Går en buss fra dyranut til trondsbu vis første etappen virker for lang evt. Driver å kikker litt på turer selv rundt den tiden. https://www.ut.no/hytte/3.2391/ Bilvei helt fram fra Tråstølen ved rv. 7 øst for Dyranut. Viddabussen går fra dyranut 11.00 og 12.30 og stopper like ved hytta.
  3. Hvordan er det å gå fra Halne til Rjukan ca 27.august da? Sånn med tanke på reinjakt..
  4. Takker så mye for alle svar. Får sette meg ned å leite litt mer etter telt
  5. Hei alle sammen. Dette er min første post på dette forumet, så ikke skyt meg om jeg ikke poster på riktig sted. Vurderer å kjøpe et Bergans Trysil 3 fra xxl for å dra på tur med mine barn på 13år(155cm),8år(135cm) og meg selv på 176cm. Dem har et ønske om å gå på Hardangervidda(muligens fra Halne til Rjukan) nå i sommer før skolen begynner igjen, men har bare et 6p telt og 4p telt fra vikafjell fra før som veier mer en jeg er villig til å bære(pga sykdom). Og etter lommeboka å dømme virker dette ut som et greit telt. Men, her kommer spørsmålet inn! Vil dette teltet være stort nok for oss tre? Bagasje kan være å aktuelt å sette ute under tarp el.l. for plass i fortelt. mvh Bjarne André Tvetene
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.