Gå til innhold
  • Bli medlem

jaja

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av jaja

  1. Du er naturligvis på vei opp Tjørnholsoksle og skal til Tjørnholstinden. Toppen i bakgrunnen er vel Søre Skarvflytinden. Flyplassen du snakket om er da Valdressflya. Det var selfølgelig en opplagt løsning
  2. Herregud så vanskelig det skal være...Uansett, det kan ikke være bra for øynene å stirre så mye på kart , så mitt beste forslag til nå er at du er på vei opp Ryggjehøe og at toppen i bakgrunnen til venstre er Nørdre Veotind og at Memurumassivet er retusjert bort din luring .
  3. Befinner du deg på Juvflye med Juvvatnet til høyre for bildet og Galdhøpiggen i bakgrunnen, bildet tatt med vidvinkel? Du er kanskje på vei til Galdhøe?
  4. Har brukt samme opplegg som Eirik på tur i Jotunheim sommertid. Måtte da bruke RidgeResten under ryggen de kaldeste nettene pga at Thermaresten isolerte veldig dårlig. Du trenger strengt tatt ikke liggeunderlag under føttene når du bruker feks ryggsekken. Ellers er det min erfaring at det blir varmere med Ridgeresten inni soveposen enn å ha den under, som er vanlig. Men det er jo også mer ukomfortabelt, så det blir en avveining mot å fryse.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.