Gå til innhold
  • Bli medlem

gjøk

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Valget vart mckinley Enduro, kanskje litt impulskjøp men fekk det til under 1000 kr. Satt det opp i hagen og etter mi meining var det praktisk og greitt, både posen det var pakka i og resten av teltet. Støtter moparking sine bemerkningar om duk og saumer. Dette virka litt i spinklaste laget. Likte godt teltåpninga. Fint å berre trekke for myggnettinga og sovna til ei vid utsikt som openberar seg uansett om du ligg på rygg eller mage. Alt i alt er eg godt fornøyd med kjøpet basert på fyrsteinntrykk. Det var dette eg var ute etter. Eit lett og lite telt til impulsturar og andre turar med godt vær der ein like godt kunne sove utan telt, då det er desse type teltturar det vert på meg.
  2. Takker for raske svar, eg følger råda dekans og avskriver då desse telta. Helsport Nordmarka vert vel då offeret, men fekk idag katalog ifrå Intersport der Mckinley enduro ultralight verka flott. Under 1 kg og prisen på 1300kr. Er det nokon som har lyst å slakte dette teltet og eller er det nokon som vil sei noko anna om det så er det berre å gaule ut!!
  3. Søkte litt etter gamle trådar om temaet, men fant ikkje så mykje interesangt. Lurar litt på dette teltet til 650 kr hjå Sport og Fiske. Dei har også Norefjell 3 til rundt 500 kr. http://www.sportogfiske.no/subcategory/8141/8142.html Er det nokon som har erfaringer og råd rundt desse telta. Bruken vil vel hovedsaklig vera turar i oppholdsvær både i høgfjellet og lenger nede, både med sykkel og til fots, oftast ikkje så på meir enn to til tre overnattingar. Trenger absolutt ikkje noko profftelt og vil ha prisen så låg som mogleg. Om det er andre telt i denne kategorien som er å anbefale så berre sleng ut.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.