Gå til innhold

MarcusW

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. En litt sen oppdatering. Det ble Femundsmarka denne gangen. Startet i Synnervika og padlet oss rundt Femundsåsen gjennom Langtjønna. Videre ned Feragselva til en sykkel vi hadde plassert helt øst i Håsjøen. Utrolig fin tur så sent på året og helt stille vann, anbefales. Turen kan også utvides så man kan padle helt ned til Røros, men da er man avhengig av to biler eventuelt annen transport. Legger ved noen bilder.
 2. Du har et poeng der. Vil tro jeg må la de letteste tingene ligge i kajakken og heller gå 2 turer med det som må tas ut. Ikke helt optimalt, men overkommelig med mellom 100-200 meter bæring mellom vannene.
 3. Takk for alle svar, har når undersøkt litt og vurderer Fjorda eller Hajern/Øksne. Sistnevnte ser også spennende ut med noen store vann og noen smale områder, haken her er at det må bæres noen 100 meter mellom hvert vann. Kajakken skal visst ikke veie mer enn rundt 25kg så dette bør ikke være noe problem, tanker her? Og er det noen som har erfaring med Hajern/Øksne?
 4. Ble litt voldsomt med felling av trær. Tenkte mer på kvister og annet dødt, tørt og nedfall som kan brukes til fyring. Får se hvor mye jeg får plass til i kajakk, er redd den er litt for liten for min turplan😄
 5. Ser veldig fint ut i Fjorda. Det er ikke så mye plass i den kajakken, også ser jeg at Fjorda er landskapsvernområde og da ikke tillatt og felle trær. Hadde håpet på å kunne samle brensel på stedet. Tar fort mye plass hvis jeg må fylle kajakken med vedsekker. Noen tanker?
 6. Beklager! Jeg holder til i Oslo, så Oppland er absolutt innenfor rekkevidde. Jeg skal ikke si jeg ikke er glad i folk, men jeg setter pris på områder hvor det er mindre sannsynlig å måte på andre. Det trenger ikke nødvendigvis å være opparbeidede teltplasser, men mulighet for å kunne slå opp et telt langs vannkanten er å foretrekke. Takk for svar uansett, skal sjekke ut
 7. Hei! Vi er 2 stk som hadde tenkt oss på en kajakktur nå før vinteren setter inn, helgen 19-21 oktober. Vi har tidligere i sommer hatt to fine turer på Hardangervidda og i Rondane men ønsker nå å teste ut en oppblåsbar kajakk av typen West System AdvancedFrame Convertible Kajakk (https://www.westsystem.no/p/12326/advancedframe-convertible-kajakk). Jeg har sett for meg "småvannene" i Femundsmarka eller vannene innover Østmarka, men jeg har aldri vært ute med kajakk eller kano, så håper på tips fra noen kjente padlere eller turgåere her. Ønsker å kunne padle til et sted hvor det er mulig å slå opp telt og fyre opp et bål og ikke alt for lange avstander da dette kun er en helg++. Bilde av kajakken: Takker for tips!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.