Gå til innhold
  • Bli medlem

libe87

Passivt medlem
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

19 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Noen som har testet Alfa Synshorn GTX fjellsko? Hva synes du om de? Ønsker fjellsko med støtte til bruk på dagsturer og toppturer i fjellet. Har tidligere hatt den gamle modellen av walk Queen og var fornøyd med de, men likte ikke helt hvordan den nye modellen satt på foten, så ønsker å prøve noe annet og ser de er på tilbud hos XXL.
  2. Tror de har slitt litt med det problemet en stund, for da jeg skulle handle for ca 1-2 uker siden så skjedde det samme med meg flere ganger. Utrolig frustrerende! Tror jeg brukte 4 forsøk før jeg fikk gjennomført handelen uten at errormeldingen kom opp og handlekurven ble tømt.
  3. Er det noen som har testet denne soveposen og har gjort seg opp en mening om den? Jeg ønsker meg en ny sovepose og synes denne hørtes ganske smart ut...
  4. Takk for utfyllende svar, nå fikk jeg bare enda mer lyst på DSG Kjempefin hund dere har
  5. Ha en riktig god tur. Du kan glede deg for det er en nydelig tur å gå
  6. Planlegger å skaffe meg hund etterhvert og har lest en del om ulike raser som kan passe meg. Har nesten bestemt meg for Dansk-svensk gårdshund, men ønsker å høre fra andre som har denne rasen. Hvordan er det å ha med en slik hund på lengre turer i bl.a. fjellet(type 2 mil i flere dager og i litt krevende terreng)? Tåler den det? Er det spesielle hensyn du må ta? Hvordan opplever du rasen generelt og hvordan er den i hverdagen? Tåler den å ha fri noen dager(med fri mener jeg korte lufteturer), for så å gå lange turer andre dager, eller blir den fort urolig om den ikke får lange turer hver dag? Hvordan opplever du lynnet på hunden din?
  7. Veldig bra skrevet og for en spennende turrapport! Gleder meg til å lese del 2
  8. Jeg gikk fra Finse til Vassbygdi forrige uke og møtte flere som gikk oppover. Noen av de jeg møtte som kom oppover Aurlandsdalen sa at de synes det var lettere å gå oppover(de hadde tidligere gått nedover), da de bl.a. sparte knærne en del. Det er mange oppoverbakker fra Vassbygdi til Østerbø, men derfra til Finse vil jeg påstå at det ikke er så stor forskjell hvem vei du går, uten at jeg selv har prøvd å gå den veien da. Det er endel oppover fra Østerbø til du har kommet et stykke mot Steinbergdalshytta, men etterhvert går det både opp og ned bortover i fjellsiden.
  9. Ble til at jeg kjøpte disse og har testet dem på tur i fjellet nå(med tung sekk på ryggen), så tenkte jeg kunne skrive en vurdering av de. Veldig gode sko å gå i og god støtte. Hadde med meg to par sko og brukte disse til å gå ned igjen i veldig bratt, steinete og grusete terreng bl.a. Det var godt grep i sålen og de var gode å bruke i det steinete terrenget. De er i videste laget foran i foten for meg, så sklei litt i de dessverre, noe som resulterte i en vannblemme under stortåen. Det at jeg sklei litt, gjorde også at tåen kom borti foran, men ikke verre enn at det gikk helt greit. Slet litt med å klare å få strammet de nok, slik at de satt tett nok rundt foten. På dag to synes jeg at jeg fikk strammet de litt bedre og da sklei jeg ikke like mye. Håper derfor at ved å bruke de mer, så blir de litt mykere og dermed lettere å stramme nok. Vurderer å bytte lisser å de, da lissene er veldig glatte, slik at de sklir litt opp igjen. Alt i alt; en veldig god sko, men ikke like god som de gamle Alfaskoene mine. Men føler at det var et bra kjøp og de kommer til å få være med på flere fjellturer fremover.
  10. Noen som har disse? Er du fornøyd med kvaliteten på skoen, "grepet" i sålen på glatt underlag? Er de gode å gå langt i(i ulendt terreng med endel stein)? Link til skoen:https://www.xxl.no/haglofs-solid-lite-ii-gt-fjellsko-herre-svart/p/1091025_1_style?gclid=EAIaIQobChMI45uH0deQ3AIVCYuyCh13CwEwEAYYAiABEgIlv_D_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CPThptTXkNwCFUsYGAodlT4L8w Er på utkikk etter nye fjellstøvler, da jeg har gått ut mine Alfa walk queen. Har prøvd nye Alfa walk queen, men skoen er endret siden jeg kjøpte mine og synes ikke den nye modellen passet like godt til foten min. Er på utkikk etter en litt høy sko med ganske stiv/stabil såle og støtte, slik som de gamle alfaskoene mine Maks 2000 kr. Åpen for andre forslag som passer til ønsket mitt.
  11. Noen som har gått opp på Skogshornstoppen før og har lyst å dele erfaring? Og når man først er i området, er det noen andre turer som også er fine å gå? Har planer om å ha med telt og campe. Noen fine plasser som dere vil anbefale i nærheten av Skogshorn? Gjerne ved et vann, men ikke noe absolutt krav
  12. Hva skjer om DEET kommer i kontakt med plast?
  13. libe87

    Zamberlan fjellsko

    Takk for link, fant ikke denne siden da jeg googlet. Kanskje jeg skal prøve dette skomerket her da. De selger dette merket i en sportsbutikk her i Norge, så må ikke helt til utlandet heldigvis 🙂 De var så utplukket i størrelsen jeg bruker, så var ikke så mye å velge i. Evt. så må jeg reise på XXL ell.l., men det er en del lengre for meg å kjøre.
  14. libe87

    Zamberlan fjellsko

    Var innom en sportsbutikk i dag for å se på fjellstøvler(da mine Alfa Walk queen er utslitte) og ble anbefalt støvler fra merket Zamberlan. Har aldri hørt om merket før og finner lite info om det, så lurer på om noen her har vært borti merket tidligere og kan si noe om kvaliteten osv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.