Gå til innhold

Ellamari

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Ellamari

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for mange gode tips!
  2. Jeg er helt nybegynner på telt ute i det fri. Har kun bodd på campinglasser. Har heller ingen som kan vise meg eller noen som kan ta meg med på tur så dette blir noe jeg må gjøre alene. Jeg lurer på om noen vet noen gode plasser for en nybegynner å telte på nordmøre/romsdal? Jeg tenker at de første turene må jeg lære meg hva jeg trenger av utstyr og finne en hod teltplass, fremfor lange turer med tung sekk. Jeg er heller ikke særlig glad i motbakker, så minst mulig fjell er å foretrekke. Har for øvrig tenkt på å dra til litjfjellet i åndslsnes, da man kan kjøre opp mesteparten av høydemeterne har jeg hørt. Hvordan er det med teltplasser der?
  3. Takk for tips. Jeg skal vurdere soveposen Den så grei ut. Takk for tilbud om å låne, men jeg er mange timer unna Oslo så det blir litt vanskelig.
  4. Hei. Jeg er fersk i friluftsliv, men fikk plutselig en sterk trang til å reise rundt i Norge med bil og telt. Siden jeg ikke egentlig er noe særlig friluftsmenneske(men vil prøve å bli det), sier det seg selv at jeg ikke har så fryktelig mye utstyr. Jeg må faktisk kjøpe inn det meste utenom sekk, klær og sko. Jeg har til nå funnet meg et brukbart telt, men føler meg helt fortapt i valg av sovepose og evt et liggeunderlag. Jeg lurer på om noen kan gi meg noen tips til greie soveposer til bruk om sommer og tidlig høst. Jeg vil ikke bruke for mye penger på dette, i tilfelle jeg finner ut at jeg hater å telte, men kan strekke meg til en 1000 lapp for en pose. Skal ikke opp i noe fjell med telt, det blir hovedsakelig i skog, mark og campingplasser. Tenkte her er en fin plass å spørre, så kan noen gi meg noen tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.