Gå til innhold

Fredrik Rustøen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fredrik Rustøen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fredrik Rustøen

  Hardangervidda sommer 2018

  Dagstur blir nok litt lite ville jeg tro. For min del blir det 6 dager Er det mange her som reiser rundt på egen hånd forresten? Føler at mange av mine turer blir solo, mye fordi de folka jeg kjenner ikke akkurat er turmennesker..
 2. Fredrik Rustøen

  Hardangervidda sommer 2018

  Takk for tips!
 3. Fredrik Rustøen

  Hardangervidda sommer 2018

  Høres ikke dumt ut - jeg får se hvor mye hele greia veier etter det nødvendige er pakket. En lommelærke med litt whiskey er med på "nødvendigheter", hehe. Er det noen av dere som har sett noen bilder fra hardangervidda de siste dagene? Jeg ser stadig på senorge, men det er vanskelig å få et skikkelig innblikk i snømengden basert på tallene der.
 4. Fredrik Rustøen

  Hardangervidda sommer 2018

  Det varierer veldig fra person til person ser jeg - jeg landet på 6,5 kg, som er det beste jeg får til denne gangen. Jeg har faktisk akkurat anskaffet Reinsfjell superlight 2 som jeg gleder meg veldig til å bruke! Ellers så er det marmot never winter sovepose, Thermarest xtherm, og en Gregory Baltoro 75L sekk (det var et bra tilbud på gsport som jeg ikke kunne si nei til). Jeg er veldig usikker på hvor mye den kommer til å veie når alt er pakket, men når lengden på dagsmarsen ikke er lengere enn 15-16 km så går det nok fint Gruer meg litt til klatringen på 1000m fra Kinsarvik, men tror nok utsikt og natur gjør ferden mye lettere.
 5. Fredrik Rustøen

  Hardangervidda sommer 2018

  Veldig glad for å se denne tråden! Skal selv ut på Hardangervidda i Juli (6-7 dager, drar tidlig i mnd). Turen bærer fra Kinsarvik til Finse for min del, men håper å få til litt fisking selv - til tross for lite erfaring med fiske. Jeg krysser fingrene for at snøen er godt som borte der jeg skal vandre, men er forberedt på vandring i snøen om jeg må. Jeg er litt nysgjerrig på hvor mye sekken deres veier med kun sovepose, underlag, og telt? (inkl. vekt på sekk) Veldig motiverende å se dere andre som planlegger å legge turen ut dit!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.