Gå til innhold
  • Bli medlem

Depe

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Depe

  1. Mulig jeg tar feil, men jeg trodde brannvesenet måtte bruke politiet til å informere om vedtak.
  2. Stetind er utrolig behagelige. Trengte ikke en gang å gå inn det forrige parret mitt. Scarpa har også noen gode sko i sotimentet.
  3. Hoggorm bitt er ikke farlig for friske personer med mindre man er allergisk mot giften.
  4. Ja vi har en lov om at bruk av åpen flamme er forbudt i perioder med knusk tørr veggetasjon. Men det er politiet som skal informere om dette ikke brannvesenet.
  5. Jeg prøvde pulled pork, synnes ikke noe særlig om smaken. Nå bruker jeg for det meste instant nuddler på pappboks. Bare å fylle på med varmt vann og evt . tilsette litt spekepølese eller tørket kjøtt. Men smaken er som baken.
  6. Depe

    En fortvilet situasjon

    Det er ca 8 år siden jeg ødela høyre kne på grunn av fall ned en regnvåt lakkert tretrapp (skikkelig glatt). Ikke le takk: Det skjedde tre ganger i løpet av sommeren 2010. Som følge av skaden gikk kneet ofte ut av ledd. Legene valgte å ikke opperere da de konklderte med at kneet kunne trenes opp igjen. De hadde rett, men det tok 5 år før alt var 100% igjen. Er mer forsiktig nå. Går ofte lange turer i skogen og fjellet når sjansen byr seg. Men da jeg ikke vil slå opp skaden har jeg desverre måtte kutte ut både radonee og slalom kjøring. Ønske r deg lykke til med operasonen der oppe i høyden og håper du snart blir bra igjen.
  7. Like greit å forholde seg til restriksjonene og reglene nå som det er så tørt. Ingen som dør av en weekend uten varm mat.
  8. Depe

    Blefjelltur

    God tur til deg og bikkja. Ser ut som en tøff rute. Håper dere får fint vær :)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.