Gå til innhold
  • Bli medlem

Kipara.no

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Kipara.no vant dagen sist 24. august 2022

Kipara.no hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Kipara.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det har skjedd ganske mye med Kipara siden 2017
  2. @Phanzi Hei. Kolbjørn fra KIPARA her. Vi bruker det mest kostbare materialet i gulvet Nylon 66 840D på alle våre packrafts. Unntaket er Atom SL. Gulvet er det som oftest treffer steiner og annet, og det er viktig at det holder. Jakt og Fiske testet de største produsentene i fjor Ila ca 6 mnd. Char og Javri var de eneste med 5,5 av 6 poeng.
  3. Hei. Er ganske mange fabrikker nå som produserer packrafts. Langt fra alle er like gode kjøp. TPU materialet som brukes i packrafts (noen bruker pvc) kan grupperes i 2 typer coatinger. Polyester og polyether. Fabrikker som tenker kortsiktig og vil ha inn penger raskt selger tpu med polyester coating. Den er ca halve prisen av polyether. Problemet med polyester coating er at den ikke tåler vann. Det vil vise seg etter 1-2 års bruk da coatingen vil løses opp. Fordelen til forhandlerne er at de kan selge packrafts som tilsynelatende ser ut til å være samme kvalitet som alle andre til veldig lav pris. De virker også til å være veldig solide i starten. Ofte vet ikke forhandlerne hva de selger og det er vanskelig å sjekke dette. I tillegg har du store kvalitetsforskjeller i selve nylon materialet. De billigste er "hyllevare" men de mest kostbare må importeres til Kina. Alpacka, Mrs og også Kipara Char bruker det beste, Nylon 66. Det viser seg i prisen på packraftene i butikk. Vega og Norseraft produseres av Love Inflatable. Der kan man bestille direkte som forbruker også. Mrs lages ikke der. En annen ting er selve produksjonen av packraftene, ventilene osv. Mange som tar raske løsninger sveiser sømmene på yttersiden, men "glemmer" innsiden. Utstyrsnivået varierer også endel. Så som mange sier her, man får ofte det man betaler for.
  4. Ja samtlige kommer med finne inkludert. Er verdt litt bare det. Selger Kipara :)
  5. 2019 modelle dere brukte da. Kommer helt ny ventil på 2021 modellene. Selger Kipara :)
  6. Kjell Iver. Vi som selger Kipara som du vet. Mye har skjedd siden de opprinnelige Travel light modellene. Skulle vi solgt de fortsatt ville også prisene vært noe helt annet. Materialer, design og løsninger er langt bedre nå, også USD kontra NOK er noe helt annet i dag. Alt dette påvirker prisen. Ha et fortreffelig packraft år.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.