Gå til innhold
  • Bli medlem

Tjktur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tjktur

  1. Kan gjerne være lengre, krevende turer. Vi er begge turvante. takk for tips, skal sjekke de ut
  2. Jeg og turvenninna skulle på en organisert fjelltur i Geilo i september, men det ble avlyst. Så nå har vi flybilletter til Gardermoen, men ingen planer. Så trenger tips til turer vi kan gå. Dagstur, ev. overnatting i DNt-hytte, vil helst litt opp i høyda (min700 moh), og vi må kunne komme oss dit med kollektiv transport. tips mottas med takk
  3. Tusen takk. Får prøve de, i og med at jeg ikke er helt sikker.
  4. Takk for svar! er det forskjell på slalom og randonee sko? https://www.fjellsport.no/merker/scarpa/scarpa-tx-pro-wmn-emerald-ice-blue-271?gclid=EAIaIQobChMIlrn20vy6-wIVzbLVCh1R0QU_EAAYAiAAEgJUofD_BwE Er dette for randonee feks?
  5. Alpine Touring Bindings Marker Alpinist 8 21/22 står det på kvitteringen, sier det deg noe?
  6. Har lenge ønsket meg randoski, og fikk kjøpt de på tilbud inkl bindinger. Valgte å vente med sko da de ikke var på tilbud, og vil se om jeg finner de brukt da jeg er helt fersk på sånt. Gått nedover én gang, og på randoneski én gang, så dere skjønner tegninga. Lurte på om det er noe jeg bør tenke på når jeg kjøper sko? og er det forskjellige typer bindinger og sko til randoneeski? Eller er det helt det samme hvilke sko jeg kjøper, de vil passe til bindingene uansett? Kan hende jeg spør veldig dumt nå, men om man ikke spør, så forblir man jo dum..
  7. Takk for alle svar er høstpose jeg skal ha ja. Begynte å vurdere vinterpose, men blir nok høstpose i denne omgangen. Aldri dratt på telting på vinteren, og vet ikke om jeg kommer til å gjøre det før jeg har fått litt erfaring med telttlivet:) tar med meg alle svaren og browser nettbutikkene nå!🙂
  8. Trenger en høstpose som jeg kan bruke her i nord. Men de fleste jeg har sett på, stopper på -1/-3. vi har allerede bikket 0, og det er 1.september😅 vinterposer jeg har sett er over budsjettet mitt, som er 2000. Er det noen som har tips til en sovepose for dame på 160?
  9. Var 4 camp jeg så på ja. 6-8 blir litt vel voldsomt for oss tre skal teste den, så vet vi forhåpentligvis mer om våre behov når vi får prøvd å sove i telt mer. Vil ha et mindre og lettere telt som vi kan bære etterhvert. Nå er det kortere turer og nærturer først vi skal prøve oss på👍🏼 takk for hjelpen!
  10. Selger sier at den er noen år gammel, men oppbevart tørt. Lite brukt. vi er tre stykker, men kan jo plutselig bli flere 😛 men ja.. er litt usikker på om jeg skal satse par tusenlapper og ikke være sikker på om den er ok. takk for svar
  11. Ingen? bør jeg være skeptisk til et telt jeg ikke finner noe om?😅
  12. Vi er på utkikk etter et telt som passer for oss som ikke har overnattet i telt så mye før. Fant Femund 4 camp på finn til under 2000. Er det noen som har erfaringer med dettet teltet og kan si litt om +\- med den?
  13. Takk for tips. Er til 2 personer. Takk for tips
  14. Bra tips. Takk!
  15. Tja. Ikke over 1000. Eller burde jeg gå høyere opp i pris? Skal sjekke ut aliexpress, takk for tips!
  16. Tjktur

    Telt på ebay

    Er på utkikk etter et rimelig telt, og har sett litt på ebay. Er det noe spesielt jeg bør være obs på? Ser at noen har double layer, er det must i norsk klima mon tro?:p -nybegynner-
  17. Mannen min er ikke norsk, og ikkevant med turlivet. Jeg er heller ikke så veldig vant med det. Er kanskje 20 år siden sist 😛 men jeg trives ute og vil at barnet vårt også skal gjøre det! Derfor trenger keg tips om hvordan vi kommer i gang. har lyst til å bare hoppe opp i det og dra på overnatting, men a) vi mangler telt, b) jeg skjønner at vi kanskje burde begynne på kortere turer. Så..ja nei.. er det noen med erfaringer med baby og turlivet? Baby er 7 mnd. Hva skal hun ha på? Hva med mygg? Finnes det sånntype lue med myggnetting? Kan vi tenne bål så lenge vi lager bålsted og det ikke er fare for brann? Eller må vi kjøpe primus? Turutstyr er dyrt. Hva bør vi prioritere først? Hvor lange turer kan vi begynne med? Og hvor lange intervaller kan vi gå før babyen trenger pause fra bæremeisen? Håper at dere kan hjelpe hadhadde blitt så takknemlig!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.