Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellsikt.no

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Fjellsikt.no

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

891 profilvisninger
  1. Selvfølgelig, nå har jeg ihvertfall tatt ned siden bildet er på, til jeg evt får noe svar. Veldig kjent med loven ang opphavsrett o.l mtp at 2 personer har lastet opp mine fotografier på Foto.no i flere mnd. Takk for at jeg har opphavsrett side med noen regler og krav(mtp pris ved opphavsrettskrenkelser) hvis noen skulle råke til å gjøre slikt.
  2. Helt sant Espen - hvor den er fra vet jeg ikke, hatt den på en HDD i mange år nå, selv brukte jeg den når jeg starta med fotografering i 2005. Som jeg også ser så er ikke bildet opphavsbeskyttet av noen, verken navn eller firma. Bildet jeg har er på 3526x2550px - og det er bare ett bilde som er på den størrelsen - allerede sendt personen mail og vil se hva slags svar jeg får - hvis du vil så kan jeg holde deg personlig oppdatert? Haha.. Men skal undersøke litt nærmere om HVOR og HVEM som "eier" et bilde som aldri har hatt noen form for opphavsrett.
  3. Hvem "grafikk" da mener du, på Opphavsrett siden er det ingen grafikk som jeg kan se, enn logoen på toppen? Den tineye fungerer ikke så lenge serru - alt av logoer jeg har har jeg sertifikater på fra VEXEL, det kan du se på "om" delen. https://fjellsikt.no/om/ Alt jeg har på min nettside har opphavsrett til meg, unntatt grafikk som medfølger Utvidelser/Temaer o.l fra 3'part. Men kan du laste opp skjermbilde av "grafikken" du påstår jeg ikke har opphavsrett til?
  4. Helt enig der - jeg tenkte egentlig å ta alt på auto-innstillinger men jeg er for manuell på alt og det var slik jeg lærte å bruke det. Men ja, du har helt rett.
  5. Du kan stå ved Geit Ost bygget Bare pass sånn at ikke geitene ikke ødelegger bilen da.
  6. Epi-penn er jo adrenalin i en sprøyte; Hvis du blir stukket og du får problemer med å puste, og du mister pusten vil EPI-pennen åpne luftveiene med umiddelbar virkning, men ikke stol på at den vil "redde" livet ditt hvis den første injeksjonen ikke fungerer. Du skal stikke EPI'n 1 gang med en gang du kjenner allergiske reaksjoner, det vil være noe igjen men ALDRI bruk samme pennen 2 ganger! 'Det virker direkte på hjertet, sirkulasjonen og luftveiene og motvirker potensielt livstruende følger av alvorlige allergiske (anafylaktiske) reaksjoner. Dette skjer gjennom rask sammentrekning av blodårer og avslapning av muskulaturen i lungene slik at pusten blir lettere, hevelse reduseres og hjertet stimuleres.' 'Ved slike allergener håper jeg ikke du går alene. Noen ganger kan en enkelt dose av adrenalin ikke være nok til å reversere effektene av en alvorlig allergisk reaksjon. Hvis symptomene dine ikke er forbedret eller har forverret seg i løpet av 5-15 minutter etter første injeksjon, bør enten du eller personen som er med deg gi deg en andre injeksjon. Av denne grunnen bør du bære med deg mer enn én EpiPen Jr til alle tider!!' Har hatt flere "alvorlige allergiske reaksjoner" der EPi'n ikke har fungert(når jeg var mindre var jeg ekstrem allergisk mot pollen og stikk/bitt), så har blitt kjørt til sykehus noen ganger uten at EPI'n har funka og det er en forferdelig opplevelse. 😕
  7. Må oppklare en liten ting, den artikkelen er ikke om HVORDAN man setter opp manuelle innstillinger på et EOS for å ta det beste bildet, men hvordan dem fungerer hver for seg. Skrev ikke den for å lære andre hvordan man tar bilder i manuelle innstillinger, det står det heller ingen ting om der - og den artikkelen er 9 år gammel også, skrev den på DP forumet da jeg var en aktiv bruker der. 😂 Det med manuell fokus var egentlig min mening for å ta de beste bildene med spot on fokusering. Hva som trist eller ikke er vel opp til den som gjør alt om til en master oppgave, og sist jeg så er det å fokusere manuelt rimelig lett å lære seg.
  8. Mitt tips: Bruk manuelle innstillinger! Objektiv: Ikke bruk Autofokus på objektivet(hvis du kan endre det), manuelt er det beste! Jeg skrev en artikkel om ISO/Blender og Lukketid; https://fjellsikt.no/iso-blender-lukkertid-guide/
  9. @TEEDJAY Ja, tenkte å opp dit for å ta timelapse av soloppgangen over StoreNup, også solnedgang kanskje. Så ville vite hvordan det er der oppe, om det er flatt eller om det er uoversiktlig terreng osv. Må planlegge grundig vettu, hehe. I samme slengen kommer jeg til å ta noen 360* bilder på vegen opp dit, er mange bilder fra Nupsredet, Nupshallen, men ikke opp dit dessverre(bare ett egentlig). Takker uansett for svar.
  10. Hei, er det noen her som har gått opp til Verjesteinsnuten? Vil egentlig vite hvordan det er å gå fra Nupsredet og opp. Har sett få bilder og informasjon derfra, så kanskje det er noen her som har gått opp tid som vil fortelle. Vi skal gå opp dit i Juli, ved værforbehold selvfølgelig. Takk for alle svar
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.