Gå til innhold
  • Bli medlem

Ingar Helstrup

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Ingar Helstrup

  1. Sekken er ca 15 år gammel. Ga den opp og har lagret den i mange år, men nå ser den ut til å passe til mitt behov på flere av årets turer. Har allerede prøvd å vaske/skrubbe reimene og skal prøve sekken til uka - så jeg får se hvordan sekken fungerer da. Men jeg er i prinsippet enig at det høres ut som den beste løsningen å skifte spennene. Kommer nok til stikke innom XXL og kjøpe ett par. Takk for et meget konstruktivt innlegg.
  2. Godt å høre at jeg ikke er alene om å oppleve dette. En tape eller knute kan jo være en nødløsning, men det er litt upraktisk, både når en skal ta av/på sekken og når en varierer mengde tøy en har på. Jeg kommer til å prøve på å behandle remmene med oppløsningsmiddel/børste slik at de forhåpentligvis blir mindre glatte og dermed holder seg på plass. Ville bare høre om det var andre som hadde erfaringer med dette før jeg prøvde selv.
  3. Ville trodd at å smøre voks på remmene heller skulle gjøre remmene glattere ? Enig at Norrøna burde finne en løsning. Men jeg håper at det burde finnes en relativ enkel løsning på å myke opp remmene (eller gjøre de mindre glatte) ?
  4. Merkelig om alle strammerne skulle vært tredd feil (fra fabrikk) og jeg har sendt bilder til Norrøna som sa det var OK. Det jeg spør etter råd til hvordan jeg får remmene mindre glatte - mao ord mer friksjon slik at de ikke glir så lett. (PS sekken er svært lite brukt).
  5. Har problem med at remmene glir i spennene slik at sekken glir ned. Må/bør stramme de etter 50-100m gange avhengig av terrenget jeg går i, hvilket gjør det meget ubehagelig å bruke denne sekken. Forslag til hva jeg kan gjøre med remmene (rubbe, vaske ?).
  6. Planlegger å ta noen overnattingsturer på Hedmarksvidda sammen med hunden min (som skal trekke en pulk). Håper å få noen forslag til 2-3-4 dagers turer med overnatting i åpne buer/hytter - gjerne med for forslag til hvor jeg kan parkere bilen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.