Gå til innhold
  • Bli medlem

Aasand

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Aasand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kjøpte i dag et par Alfa Walk King Advance GTX. Vet noen her hvorvidt Alfas støvler er impregnert eller på annet vis behandlet med skokrem, skovoks eller olje fra produsentens side når de leveres? Ser ved første øyekast ikke slik ut, men ble plutselig usikker. Er for så vidt ikke noe problem å behandle dem en gang ekstra hvis de allerede er behandlet, men tenker det er greit å vite mtp hvor nøye jeg i så fall må være når jeg behandler dem første gang. Finner ikke noe på Alfas hjemmeside.
  2. Har selv Fjallraven Keb og er svært fornøyd med den. Bruker ellers Norrøna Recon og Norrøna Trollveggen Flex1 og er også veldig fornøyd med dem, men kjøpte Keb'en fordi jeg følte behov for en allround-turbukse som var mer slitesterk enn skallbukser av gore-tex. Keb'en ser stadig mer bruk på bekostning av de to Norrøna-buksene. De to glidelåsene på hvert ben er svært praktiske, da du får mye mer effektiv lufting - spesielt nyttig på toppturer med mye oppakning. Var i utgangspunktet litt skeptisk til de elastiske feltene, men har konkludert med at de er svært smart utformet - utgjør ikke en for stor del av buksen på bekostning av slitestyrke og gjør buksen veldig behagelig i bratt terreng. Buksen har generelt en del smarte detaljer, f.eks sånn som glidelås i tillegg til knapper på én av lårlommene for ekstra sikkerhet og elastisk lomme velegnet til mobiltelefon eller kortholder i den andre. Eneste negative jeg kommer på er at belteløkkene er noe smale. Anbefaler å teste både herre- og damemodellen, kjenner flere som foretrekker "motsatt" modell på grunn av forskjeller i passformen, særlig vidden på bena.
  3. Blant Lundhags nye 2018-modeller finner man ryggsekkene Gneik (34L, 42L, 52L) og Gnaur (60L, 75L, 90L). Noen her som har noen erfaring med eller tanker om disse? Har ikke mulighet for å teste de selv, men liker at de er relativt minimalistiske både i funksjon og utseende. Kunne dog klart meg uten håndtaket på forside da det virker som noe upraktisk ved bruk i tilgrodd terreng. Er forøvrig fan av luftesystemet i ryggen på Gneik-modellene - ligner på systemet i Skarstind-serien til Bergans som jeg synes fungerer utmerket. Liker i utgangspunktet aluminium-spennene, særlig på hoftebeltet og brystremmen, men litt skeptisk til bruken på topplokket. Foreløpig ser det ut som prisen ligger rundt 2500 - 2700 for Gneik-serien og rundt 3600-4000 for Gnaur-serien på ulike nettbutikker. Ikke forferdelig dyrt dersom det er gode sekker, men synes prisen setter visse forventinger. De ulike modellene på Lundhags hjemmeside Lundhags informasjonsvideo om Gneik på Youtube Lundhags informasjonsvideo om Gnaur på Youtube
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.