Gå til innhold
  • Bli medlem

krharald

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av krharald

  1. http://www.cotswoldoutdoor.com/ Ligger rett ved Picadilly Circus
  2. Noen som vet om noen smarte løsninger for oppbevaring av altfor mange ski i en altfor liten hyttebod? Ser etter noe som er fleksibelt i forhold til enkelt å kunne ta ut og sette inn ski, samtidig som de tar minst mulig plass.
  3. Hadde samme problemet selv. I tillegg slo den seg av ved bruk av ferske Lithium batterier. Snoket litt på nett og fant ut at flere av 60 cxs enhetene har feil på strømstyringen. Sendte min til reklamasjon og fikk ny enhet tilbake. Problemene var borte og batteritiden dramatisk forbedret med den nye enheten.
  4. Jeg har selv hatt Jerven og har nå Helsport sin standard duk. Alt i alt er jeg mest fornøyd med Helsport sin, hovedsaklig pga mindre pakkvolum og bedre lengde for underlag og overnatting. Brettet riktig vei er det fint plass til en vanlig sovepose uten at man må bøye seg (ca 215 x 80?). Bruker duken mest som underlag, biviakk og sporadiske overnattinger, armer og hette er sjelden med.
  5. Jeg har Völkl slalomski der bindingen settes på ved å skyve den inn på fastmonterte 'skinner'. Kunne godt tenkt meg å ha mulighet for telemark-kjøring også, er det noen som vet om det finnes telemarksbindinger evt. randonnebindinger som passer på Völkl systemet? I såfall ville det vært enkelt å bytte mellom slalom og Telemark.
  6. Skal på bretur til våren (april/mai) med overnatting i telt, og er usikker på hvor varm sovepose jeg trenger (må kjøpe ny). Avhengig av været regner jeg med at temperaturen kan falle mot -15°C ute om natten. Aktuelle poser jeg vurderer er bl.a. Ajungilak Kompakt Winter (-5°) eller Tyin Winter (-15°C), evt. Nanok Performance WGD (-2/-8°C) dunpose. Tyin Winter virker varm og god, men er stor og tung. Har også tenkt å bruke mitt Bamse underlag, vil det fungere tilfredstillende? Er takknemlig for alle synspunkter, anbefalinger og erfaringer
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.