Gå til innhold
  • Bli medlem

annette

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Vi skal bruke teltet i Norge. Vi kommer til å feriere på Sørøstlandet og Midtnorge. Vi kommer ikke til å bruke teltet på fjellet, men heller ved sjøen og skogen. Vi skal trolig ikke bære teltet så langt, og det trenger derfor ikke være superlett. Vi skal heller ikke bruke telt ved ekstremvær. Vår yngste datter er 2,5 år. Hva betyr forresten Ripstop, runegutt123?
  2. Jeg har sett på teltene, som dere anbefaler. De ser helt ok ut, men jeg er like usikker. Det er så utrolig mange telt å velge i. Jeg har kommet fram til at vi trenger et telt med en viss takhøyde, fordi vi kommer nok til å lage mat inne av og til. Det kan hende at slike telt har visse svakheter, men det vet isåfall ikke jeg. Jeg har sett på et 3-4 manns telt fra Outwell. Noen som har erfaring fra det merket?
  3. Hei, Vi er en familie på 3, som ønsker å kjøpe et telt og utstyr for vår/sommer/høst-bruk. Jeg har forsøkt å se på forskjellige familietelt og litt større telt. Det er veldig mye å velge i, så jeg går litt i surr. Jeg er ute etter noe som er praktisk, sikkert og ikke altfor dyrt. Noen råd om merker og lignende? Håper jeg/vi får noen tips!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.